Primele imagini din spital cu femeia jandarm batuta la protest! Cine este femeia jandarm batuta in Piata Victoriei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 20:40

Protestul de vineri din Piata Victoriei s-a soldat cu ranirea a aproximativ 500 de oameni.

Dupa interventia in forma a Jandarmeriei, care a folosit tunuri cu apa, gaze lacrimogene si forta fizica pentru a dispersa multimea 70 de civili au ajuns la spital iar alti 35 de jandarmi au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Printre victime se afla si o femeie jandarm, pe nume Stefania, in varsta de 23 de ani, care a fost la un pas de a fi linsata de un grup de protestatari.

Potrivit unor surse, femeia jandarm a fost lovita cu sete desi le striga celor care o loveau: „Ma omorati! Ma omorati!”.

Stefania a fost salvata in cele din urma de mai multi protestatari. Initial circulau informatii potrivit carora victima ar fi suferit o fractura de coloana.

Vestile sunt insa imbucuratoare iar femeia jandarm este in afara oricarui pericol: a suferit un traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicala, contuzii toraco-abdominale si mai multe hematoame la nivelul fetei.

Este internata in continuarea la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a primit vizita ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Iata primele imagini cu Stefania la spital: