Primele imagini si declaratii ale Irishei de la aeroport:"In interor e o socoteala, alte interese..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 mai 2021, 09:55

Irisha a ajuns in Romania de la Survivor Romania si a dezvaluit care sunt primele lucruri pe care le va face odata ajunsa acasa.

Irisha a revenit in tara dupa o luna de stat in competitia Survivor Romania 2021, iar declaratiile ei la cald au dezvaluit faptul ca nu poarta pica fostilor ei coechipieri care au facut in asa fel incat sa fie votata spre eliminare. Mai mult, Irisha spune ca tot ce isi doreste in momentul de fata este sa manance deoarece oricum mananca de patru sau cinci ori pe zi, sa faca o baie buna, sa se imbrace frumos, sa isi puna masti pentru ten si sa revina la viata de dinainte.

Irisha, primele declaratii de la aeroport

Citeste si: Irisha, dezvaluiri nestiute despre cate a indurat in competitia Survivor Romania 2021:" De dimineata pana seara bullying, a inteles ca pot fi un real pericol..."

In ce priveste conflictul pe care l-a avut in ultimele ore pana sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021, Irisha  spune ca totul este de domeniul trecutului si cel mai bun sa castige.

"De acasă se vede mai ușor. În momentul în care am plecat am zis că dacă-i așa cum se vede la televizor sigur o să fie nu neapărat ușor, dar mediocru ca si tot...când  am ajuns acolo, mi-am dat seama că traseele sunt de 10 ori mai grele, că trebuie să depui mult mai mult efort fizic decât se vede la televizor. Pe eliminarea mea nu pot să dau vina pe cineva în persoană, dar a fost o strategie categoric, drept urmare s-a votat..am 

fost propusă spre eliminare și am ieșit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Irisha, despre cele mai grele momente de la Survivor Romania

Citeste si: WOW! Adelina Damian de la Razboinici face senzatie intr-unul dintre cele mai populare seriale. Concurenta de la Survivor Romania nu este straina de lumea showbiz-ului

Nu vreau să învinuiesc pe nimeni, eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee...dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat. Mi s-a părut complicat...căldura aia toridă, sunt 33 de grade dar se simțeau ca 43..noi trebuia să dăm randament, dar nu aveam energie pentru că nu mâncam.

Tot pachetul mi s-a părut complicat, dar pe altă parte, cea mai tare experiență din viața mea.” 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.