Primele întâlniri în camera roșie din cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Dezamăgire și multă fericire! Aflați ce se va întâmpla miercuri, 17 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2024, 22:47
virginia casa iubirii Foto(4)

Virginia va aștepta cu nerăbdare întâlnirea cu Patrick din camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Primele întâlniri în camera roșie din noul sezon al emisiunii Casa iubirii! Unii concurenți vor fi încântați de primele întâlniri, alții însă vor trăi primele lor dezamăgiri! „Nu plâng! Dar nu e cum mă așteptăm!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii și-a desemnat cei doi câștigători, Mihaela și Radu, iar la scurt timp, Andreea Mantea a dat startul celui de-al treilea sezon, la care participa zece noi concurenți cărora li s-au alăturat patru foști concurenți, Larisa, Julia, Cosmin și Patrick. Încă din prima ediție a noului sezon, unii concurenți au lansat deja impresii neașteptate la adresa anumitor fete, lăsând să se înțeleagă că le admira și că își doresc să le cunoască mai bine.

Primele întâlniri în camera roșie din noul sezon al emisiunii Casa iubirii! Unii concurenți vor fi încântați de primele întâlniri, alții însă vor trăi primele lor dezamăgiri

În ediția de miercuri, 17 ianuarie 2024, în Casa iubirii vor avea loc primele întâlniri în camera roșie din acest sezon, spre marea bucurie a concurenților care abia așteptau aceste momente emoționante și de ce nu, chiar romantice.

Cei care vor deschide seria întâlnirilor vor fi Patrick și Virginia. Vizibil emoționat, tânărul o va invită pe Virginia în camera roșie și vor petrece câteva minute la intensitate maximă, în încercarea de a se cunoaște și de a purta o conversație plăcută.

Patrick: „Îmi doresc să o invit pe Virginia! Am și emoții și nici nu am ajuns bine!”

Virginia: „Am fugit!”

Citește și: Cristina a făcut primele declarații după marea finală din Casa Iubirii! Care este relația dintre ea și Radu: „M-am îndrăgostit de el din prima clipă”

Pe de altă parte, întâlnirea dintre Ștefania și Robert nu va fi așa cum tânăra concurentă își va imagina, deoarece lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. După încheierea întâlnirii lor, Ștefania a ieșit cu ochii în lacrimi din camera roșie, spre uluirea colegelor sale, care au întrebat-o de ce plânge.

În cele din urmă, Ștefania le-a mărturisit că nu plânge, ci doar a constatat cu tristețe că nu este așa cum se așteptase să fie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Robert: „Asta ar fi ideea principala, să știi!(...) Mi-a părut bine!”

Ștefania: „Și mie!”

Julia: „Nu plângi?”

Ștefania: „Nu plâng! Dar nu e cum mă așteptăm!”

Citește și: Momente emoționante în Casa iubirii! Băieții au ales liderul în casa fetelor! Julia și Larisa s-au luptat pentru titlul de lider! Iată de ce surprize uluitoare a avut parte învingătoarea