Primele neintelegeri intre baietii de la Survivor Romania dupa ce s-au separat de fete in camp! Ce reprosuri i-a adus Sebi lui Albert! Ce s-a intamplat in miez de noapte?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iun 2021, 20:26
Cei cinci baieti ramasi in competitia Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Inca din prima noapte dupa separarea de fete, in tabara baietilor au aparut primele neintelegeri. Ce anume le-a reprosat Sebi Razboinicilor?

Situatie fara precedent la Survivor Romania, dupa ce cei cinci baieti ramasi in competitie s-au separat de cele doua fete din motive sociale. Certurile aprige desfasurate in camp in ultima vreme in interiorul echipei Faimosilor si respectiv in tabara Razboinicilor, i-au determinat pe cei cinci baieti ramasi in competitie sa decida sa se desparta de cele doua fete.

Astfel, Elena Marin si Maria Chitu s-au retras intr-o baraca, iar baietii, Andrei, Marius, Albert, Zanni si Sebi, au ramas in cealalta baraca, tocmai pentru a evita certurile si replicile acide.

Primele neintelegeri in tabara baietilor dupa separarea lor de fete in camp!

Insa chiar din prima noapte dupa aceasta separare a fetelor de baietii de la Survivor Romania, au aparut si primele neintelegeri si mici reprosuri in tabara celor cinci baieti. In toiul noptii Sebi i-a reprosat lui Marius ca vorbeste prea tare si nu ii lasa pe ceilalti sa doarma si sa se odihneasca.

Insa in cele din urma spiritele s-au calmat rapid si baietii au adormit in baraca lor.

Citeste si: Care a fost MOTIVUL real pentru care Zanni l-a nominalizat pe Sebastian in consiliu! Cum a reactionat Faimosul dupa ce a ajuns din nou in pericol de eliminare?

A doua zi dimineata, Sebi a continuat sa le faca reprosuri Razboinicilor, in spirit de gluma, tocmai pentru a nu isca o posibila cearta.

Faimosul i-a reprosat lui Albert ca a sforait destul de zgomotos toata noaptea, iar Razboinicul a fost extrem de mirat de reactia adversarului sau.

Sebi: Imi place ca tu esti ordonat! Tu nu prea te foiesti! Pe tine te mai aud noaptea, ne-am trezit amandoi azi-noapte!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert: Eu sunt silentios noaptea!

Sebi: Da, e foarte silentios! Ce turuia aseara? Si mi-ai zis tu impinge-l!

Albert: Da, eu sforaiam?

In schimb, Zanni le-a marturisit baietilor ca se simte mult mai linistit si fericit dupa ce s-au separat de fete si considera ca a luat cea mai buna decizie.

"Ne-am unit cu baietii! Ne-am trezit de dimineata! Eu de acum vreau sa ma simt bine, sa jucam table, sa radem, sa glumim! Le-am zis, lasati-le, nu mai vorbiti

despre ele! Ne-am despartit, lasati-le singure, sa nu mai vorbim cu ele, sa vedem ce drame isi mai fac ele! Cine mai plange, cine mai zice!", a zis Zanni.

Citeste si: Survivor Romania- 26 IUNIE 2021. Pe CINE au nominalizat Faimosii in cel de-al doilea Consiliu al saptamanii la Survivor Romania?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.