Primele reactii ale razboinicilor dupa plecarea lui Radu din competitia "Exatlon"! Iata cat de mult a fost afectata echipa in urma eliminarii celui care a incercat mereu sa aduca unitate si disciplina!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2018, 14:40
video Foto(5)

Radu ultimul eliminat de la "Exatlon", barfit si iubit de fostii sai colegi, dupa ce a parasit competitia.

Aflat in platoul "WOWbiz", dupa ce a luptat cu indarjire, alaturi de colegii sai vreme de doua luni, in competitia "Exatlon", Radu a urmarit un scurt material video in care fostii lui colegi si-au exprimat parerea despre el, dupa plecarea din concurs. Pe de o parte au fost impresiile celor care s-au intristat de plecarea lui Radu, precum Alex, Mariana, Roxana sau Alina, care il considerau punctul de echilibru al echipei, iar pe de alta parte Anca, cea care parea multumita de rezultatul voturilor si de faptul ca ea a putut ramane in competitie.

"Ma bucur ca a plecat Radu, pentru ca era o influenta extrem de negativa pentru echipa noastra! Era un om rau!", a spus Anca.


"O sa ramana un membru apreciat pentru ce a facut si respectat! L-am apreciat si respectat, in primul rand pentru ca a venit aici si a facut multe!", a spus Alex "dansatorul".