PRIMELE secvente din episodul din aceasta seara al serialului "Suleyman Magnificul!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Plecarea sultanului in expeditie, pe campul de batalie o favorizeaza pe Hurrem deoarece incearca prin toate mijloacele sa le controleze pe celelalte cadane.

Hurrem pune stapanire si de aceasta data pe harem si le pune la respect chiar si pe sultana Maidevran, prima sotie a lui Suleyman si pe sora acestuia, sultana Hatice. Hurrem le aminteste de tradarea si adulterul lui Ibrahim pasa si chiar le amentinta ca sultanul va afla despre asta mai curand decat se asteptau ele.

In vreme ce la palat cadanele se rafuie pentru suprematie in inima sultanului, acesta merge pe campul de batalie si incearca sa desluseasca comportamentul lui Ibrahim dupa ce a fost avertizat despre intentiile sale de a pune mana pe tron.


Cumpara in fiecare MIERCURI ziarul Libertatea cu DVD-ul din colectia "Suleyman Magnificul". Intra pe suleyman.kanald.ro si afla cum poti castiga o excursie in Istanbul!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: