Primele tensiuni între Cosmin și Catinca: ''Suntem aici într-o cunoaștere!'' Aflați ce anume a deranjat-o pe concurentă la comportamentul partenerului ei, duminică, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 12 aug 2023, 20:00
Foto(4)

Cosmin și Catinca, primele neînțelegeri. Aflați ce se va întâmpla cu cei doi îndrăgostiți, duminică, 13 august, 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Duminică, 13 august, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Săptămâna se încheie cu noi momente tensionate în cadrul emisiunii matrimoniale.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca, pusă la zid de Mihaela. Concurenta tună și fulgeră: "Ai văzut că e Robert liber și te ții după el!"

Primele tensiuni între Cosmin și Catinca: ''Suntem aici într-o cunoaștere''

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale  „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții vor avea de suportat emoțiile unei noi gale eliminatorii.

De asemenea, concurenții vor scoate la iveală adevăruri nespuse până acum.

Duminică va fi o ediție agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. În Gala de mâine, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară.

Cosmin și Catinca vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei.

Citește și: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, pedeapsă dură după încălcarea regulamentului! Decizie finala!

Catinca tună și fulgeră, după ce Cosmin i-a mărturisit Andreei Mantea că ar fi făcut pași spre Lorena, dacă aceasta nu era într-o cunoaștere cu Laurențiu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: "Cosmin, dacă Lorena nu era într-o cunoaștere cu Laurențiu, era singurică și ai fi putut să intri într-o cunoaștere cu ea, dar exista și Catinca, mergeai spre Lorena sau spre Catinca?"

Cosmin: "Probabil către Lorena!"

Telespectatorii vor afla în Gala de duminică cine va părăsi emisiunea, dar și cine va fi favoritul publicului.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face în Gală, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 13 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Ambra, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația dintre Laurențiu și Lorena: „Nu am de ce să fiu geloasă”