Primele tensiuni între Cristina și Radu, după împăcare! „Mă deranjează unele gesturi pe care le face!” Aflați ce anume a deranjat-o teribil pe Cristina la comportamentul partenerului ei, sâmbătă, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 iul 2023, 21:32

Cristina și Radu, primele neînțelegeri după dulcea împăcare! „Asta vreau! Să scot toată maturitatea din mine și să nu mai fiu copil!” Aflați ce se va întâmpla cu cei doi îndrăgostiți, sâmbătă, 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte zi de zi de noi provocări, de momente spectaculoase trăite la intensitate maximă, întâlniri romantice, dar și de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. Este și cazul cuplului format din Cristina și Radu, care, de curând au decis să mai dea o șansă relației lor, însă după doar câteva zile de la împăcare, au apărut primele neînțelegeri.

Primele tensiuni între Cristina și Radu, după împăcare! „Mă deranjează unele gesturi pe care le face!”

În ediția de sâmbătă, 15 iulie, in Casa iubirii, Cristina și Radu vor fi în centrul atenției din nou. Deși au trecut doar câteva zile de când cei doi concurenți au hotărât să mai acorde o șansă relației lor, aceștia se vor confruntă deja cu noi neînțelegeri, care îi vor pune din nou la grea încercare.

Chiar dacă și-au promis că vor reîncepe relația de la zero, printr-o perioada de cunoaștere pentru a se reacomoda unul cu altul și pentru a construi mult mai temeinic cuplul, Radu va încalcă oarecum promisiunea făcută și va recurge la un gest de tandrețe față de partenera lui, care se va arată destul de deranjată.

Andreea Mantea: Radu! Nu știu dacă am văzut bine! Am văzut bine?

Radu: Da!

Cristina: Nu știu! Gestul asta nu mi-a plăcut! Mă deranjează unele gesturi pe care le face, pur și simplu!

Andreea Mantea: Serios? Te-a deranjată acest pupic?

Radu: Din punctul meu de vedere, într-o cunoaștere... asta înseamnă cunoaștere!

Andreea Mantea: Câtă maturitate!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Radu: Asta vreau! Să scot toată maturitatea din mine și să nu mai fiu copil!

Cristina: Simt aici... Dar aici... Nu știu!

Andreea Mantea: Încet, încet, cu pași mici, cu răbdare, cu maturitate, o să se poată!

Radu: Din punctul meu de vedere, eu chiar sunt dispus, va spun sincer!

Andreea Mantea: Dar se vede și mă bucur foarte mult! Și pupicul?

Cristina: N-a fost nimic! Nu voiam! Nu voiam să îl sărut! Nu vreau!

Citește și: Sorin a revenit în „Casa iubirii”, dar fără Nicoleta! Motivul pentru care iubita concurentului din primul sezon a lipsit: „Suntem într-o ruptură”

Citește și: Larisa s-a întors în „Casa iubirii” și a pus pe jar inima lui Ionuț! Concurentul a izbucnit în lacrimi de emoție și vrea să plece acasă: „Mi-a fost dor de tine. N-ai idee”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.