Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă! O renumită jurnalistă din Turcia a reușit să afle ce anume i s-a întâmplat de fapt!

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 mar 2023, 14:28
Foto(4)

Cansu Dere a dat primele semne de viață, după câteva săptămâni în care nu și-a făcut deloc apariția în public, îngrijorându-și teribil fanii care au crezut că a fost afectată de cutremurele devastatoare! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată ce i-a transmis îndrăgita actriță unei renumite jurnaliste din Turcia! Care a fost motivul tăcerii sale?

Cansu Dere se numără printre actrițele de top în Turcia, datorită talentului desăvârșit dovedit de-a lungul celor două decenii de activitate pe platourile de filmare, jucând magistral multe roluri dificile în producții de mare succes, ce i-au adus mari reușite profesionale și au propulsat-o printre cele mai apreciate și bine cotate actrițe.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2012, când a jucat în serialul Ezel, iar apoi au avut din nou ocazia s-o urmărească în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și în anul 2022, în serialul Infidelul, care de asemenea

a însemnat un alt mare succes al carierei sale.

După cumplitele cutremure ce au avut loc în Turcia luna trecută, fanii celebrei actrițe Cansu Dere s-au îngrijorat teribil deoarece aceasta nu și-a mai făcut deloc apariția în spațiul public, gândindu-se că ar fi fost afectată de nefericitele evenimente. De curând, renumită jurnalistă din Turcia, Birsen Altuntaș, a anunțat că a reușit să ia legătură prin telefon cu îndrăgita actriță.

Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă

La începutul lunii februarie, după devastatoarele cutremure din Turcia, fanii celebrei Cansu Dere s-au îngrijorat teribil, după ce a circulat un zvon pe TikTok despre presupusa dispariție a acesteia în urmă seismelor cumplite. Ulterior, lucrurile s-au mai calmat după ce, tot pe rețelele de socializare au apărute câteva imagini în care s-a presus că actrița a fost surprinsă în campania de ajutorare a sinistraților.

Însă în tot acest timp, Cansu Dere nu și-a făcut deloc apariția în spațiul public.

Citește și: Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

De curând, însă, celebra jurnalistă Birsen Altuntaș a anunțat pe blogul ei faptul că are primele vești despre îndrăgita Cansu Dere.

Mai precis, această a precizat faptul că a luat legătură telefonic cu actrița, care i-a dezvăluit că motivul tăcerii sale din ultima vreme a fost o problema de sănătate. Cansu Dere a declarat că i s-a crăpat un călcâi în timpul unui accident stupid petrecut în locuința ei și că nu a putut să iasă din casă până când nu s-a recuperat complet.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În ceea ce privește lungă ei absența din mediul virtual, renumită actrița a mărturisit că nu și-a dorit să îngrijoreze pe nimeni și totodată a subliniat faptul că a preferat mereu să publice pe contul ei de Instagram doar imagini cu momentele ei de bucurie, iar în ultima perioada nu a avut motive de fericire, din cauza stării sale de sănătate dar și din cauza situației dificile din țară ei.

„Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni! Oricum nu sunt un om care folosește mult rețelele sociale! De asemenea, vreau să folosesc Instagram că un album în care împărtășesc momentele mele de bucurie!”, a spus Cansu Dere, potrivit birsenaltuntas.com

Citește și: Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Care ar fi, de fapt, motivul pentru care actrița nu a mai fost activă pe contul ei socializare în ultimele zile!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.