Primii castigatori ai emisiunii “Jumatatea mea stie!” au plecat acasa cu masina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:27

Nicolae si Isabelle Stanescu, un cuplu de bucuresteni, si-au depasit limitele la “Jumatatea mea stie!” si au dovedit ca orice este posibil daca iti cunosti partenerul de viata si impreuna cu acesta lupti pentru un scop comun.

Dupa ce au spart cu stoicism busteni contra cronometru, au boxat, au facut echilibristica pe tocuri si  au trecut in repetate randuri de la agonie la extaz, Nicolae si Isabelle au putut respira in final usurati.

"A fost  o experienta extraordinara! Ne-am distrat, am trecut si prin emotii mari. Plecam acasa extenuati dar foarte fericiti ca am castigat masina!”, a declarat Isabelle Stanescu la finalul editiei. 



Cove  a aparut in emisiune intr-o postura in care telespectatorii nu l-au mai vazut pana acum. Cocotat pe tocuri, cu o peruca neagra si buzele conturate cu rujul lui Tonciu, prezentatorul show-ului  s-a supus el insusi, spre exemplificare, la cursa de obstacole, dedicata barbatilor. La finalul traseului presarat cu capcane, Cove a fost cat pe ce sa se faca una cu platoul. A scapat ca prin minune, pentru ca “echilibrul il caracterizeaza”.

“Norocul meu a fost ca imi tin bine echilibrul, nu numai fizic, ci si mental!”, a spus prezentatorul.
     

      

 Batalia cuplurilor continua la Kanal D! Nu ratati, sambata viitoare, 18 mai, de la ora 21.00, o noua editie a show-ului “ Jumatatea mea stie! ”, la finalul careia o pereche de concurenti  va pleca acasa cu o masina!  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”