Primul cuplu format in casa "Te vreau langa mine" spune da! Iata cum au primit vestea cea mare rudele celor doi indragostiti si ce parere au despre decizia pripita a copiilor lor!

Autor: D.I. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 23:03

Vizibil emotionati cei doi protagonisti ai povestii de dragoste infiripate in casa iubirii sunt pregatiti sa spuna da si au de gand sa isi petreaca toata viata impreuna.

Cristi si Olimpia s-au hotarat sa se casatoreasca dupa doar trei saptamani de realtie. Decizia acestora a luat prin surprindere pe toata lumea din casa "Te vreau langa mine dar pe cei din familiile acestora.

Dupa o cerere inedita in casatorie, Cristi a decis sa puna piciorul in prag si sa stabileasca si data cununiei civile. Din ce in ce mai indragostiti, Cristi si Olimpia au pasit deja in curtea casei casatoriilor in care urmeaza sa se oficieze cununia si sunt extrem de emotionati, insa nu au de gand sa renunte la visul lor

de a cladi o familie impreuna.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La eveniment vor lua parte si mamele celor doi indragostiti, care pareau la fel de emotionate, insa au tinut sa mentioneze ca decizia copiilor lor de a-si uni destinele a fost mult prea pripita. Iata ce declaratii au facut cele doua femei: