Primul deces in cazul exploziei de la Sighet. Un angajat al firmei de gaze a murit azi dimineata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 16:40

Angajatul firmei de gaze din Sighet care avea arsuri pe 90% din corp a murit vineri dimineata, informeaza Mediafax.

Barbatul este victima celei de-a doua explozii din Sighet. Era internat la Spitalul de Arsi din Capitala din 19 februarie.

Dr. Vitalie Stan, managerul Spitalului de Arsi a spus ca barbatul a decedat azi dimineata, in jurul orei 8.00, dupa ce starea acestuia s-a agravat in ultimele zile, din cauza degradarii functiilor organelor.

Starea celorlalte 10 persoane ranite in exploziile de la Sighetu Marmatiei internate la Spitalul de Arsi este buna, iar doua dintre cele sase tinere vor fi externate vineri.


La Spitalul de Arsi din Capitala sunt cele 6 tinere ranite in urma primei explozii si alti 5 pacienti adusi dupa cea de-a doua explozie, respectiv 2 pompieri, 2 angajati ai societatii de gaze si notarul care avea biroul deasupra localului unde a avut loc explozia din noaptea de 18 spre 19 februarie.

Una dintre cele 6 tinere ranite in prima explozie a fost deja externata joi, de la Spitalul Floreasca din Capitala.


La Spitalul de Urgenta Floreasca mai sunt internati 2 politisti si patronul firmei de gaze din Sighetu Marmatiei raniti in cea de-a doua explozie. Unul dintre politisti, care are arsuri pe mai mult de 70% din suprafata corpului, este in continuare in sectia de Terapie Intensiva. Celalalt politist si patronul firmei de gaze din Sighetu Marmatiei sunt internati in saloane.

In cele doua explozii au fost ranite 21 de persoane, din care 17 au fost spitalizate, 15 fiind aduse cu un avion militar la Bucuresti.