Primul joc pentru IMUNITATE la Survivor Romania 2021! Morosanu si Marilena se accidenteaza pe traseu! Urmariti un joc palpitant si un CONSILIU cu emotii la cote maxime, ASTAZI, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 12:50
survivor romania 2021 Foto(5)
Catalin Morosanu sufera o accidentare dura la Survivor Romania.

Urmeaza primul joc pentru imunitate de la Survivor Romania 2021! Cum vor reusi Faimosii si Razboinicii sa gestioneze tensiunea si emotiile in cel mai important joc al saptamanii?

Se anunta si astazi, 15 ianuarie, o nouă ediție incendiară a emisiunii Survivor România,  de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil.

Este vorba despre primul joc pentru imunitate de la „Survivor România”, sezonul 2, cand ambele echipe vor da totul pe traseu pentru a castiga, dar si despre primul consiliu de nominalizare, in care concurentii vor face nominalizari.

Morosanu si Marilena se accidenteaza grav pe traseu, in primul joc pentru imunitate!

Emisiunea „Survivor România” le testează limitele concurenților, dar și răbdarea, astfel că este urmărită evoluția acestora, dar și reacțiile pe care le au în cele mai dificile situații.

In ediția „Survivor România” din această seară, cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor participa la cel mai important joc al saptamanii, cel pentru imunitate.

Traseul cu tobogan si bazin ii va pune la mare încercare pe unii dintre concurenți.

Din cauza presiunii uriase si a dorintei enorme de a aduce cat mai multe puncte echipei, Morosanu si Marilena vor suferi accidentari pe traseu si vor avea nevoie de ingrijiri medicale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce echipă va câștiga jocul pentru imunitate, dar și ce se va intampla la primul consiliu veți putea vedea urmărind emisiunea „Survivor România” de vineri, 15 ianuarie 2021, difuzată la Kanal D începând cu ora 20:00!

Citeste si: Moroșanu a sărit la bătaie la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ''moartea din Carpați'': ''O sa plângi doi ani după aia''

Citeste si: Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.