Este oficial. Primul mall din București care se închide din cauza coronavirusului

Autor: B.H.

Unul dintre cele mai aglomerate mall-uri din București se închide din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut de reprezentații centrului comercial.

După ce autoritățile au decis închiderea restaurantelor și barurilor pentru a evita răspândirea coronavirusului, un mall din București a decis să își oprească activitatea în această perioadă.

Citeste si: Anunțul ministrului Sănătății, Victor Costache. În ce situație cazurile de coronavirus ușoare vor fi tratate acasă?

Primul mall din București care se închide din cauza coronavirusului

Băneasa Shopping City este primul mall din București care se închide ca urmare a izbucnirii epidemiei de coronavirus pe teritoriul României.

Citeste si: Coronavirus Romania- Cand va fi varful epidemiei. Prof. dr. Streinu Cercel: "Primul vârf al epidemiei de coronavirus va fi după Paște"

Decizia a fost luată de conducerea centrului comercial atât pentru protejarea clienților, cât și a angajaților care își desfășoară activitatea aici.

Băneasa Shopping City își va întrerupe activitatea în perioada 23 martie-16 aprilie, conform anunțului oficial postat pe pagina de facebook a mall-ului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații care își desfășoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea și siguranța lor sunt o prioritate permanentă.

Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporara a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată. Excepție de la această măsură face hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00.

Experiența internațională, autoritățile și specialiștii recomandă distanțarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, și este în interesul superior al întregii comunități locale și nu numai, să respecte această recomandare și să

adopte măsuri preventive.

Băneasa Shopping City va reveni cu informații în funcție de evoluția situației și ținând cont de recomandările autorităților.", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții centrului comercial. 

 

Citeste si: Mesajul de ultimă oră al președintelui Iohannis pentru autorități și pentru românii de pretutindeni: "întreaga lume este într-o situaţie gravă"

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.