Primul mesaj al iubitului Larisei Groza după ce au anunțat că vor deveni părinți: „Ești inima mea”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 17:06

Larisa și Alex par un cuplu fericit

Sursa: Instagram Larisa Groza

După ce, în urmă cu două zile, și-au făcut publică relația, iubitul Larisei a început să îi dedice niște mesaje de dragoste foarte frumoase.

Vineri, pe 7 iunie, Alex Cristian, iubitul Larisei a postat, în mediul online, un mesaj special pentru fosta concurentă de la „Casa iubirii”, pe care aceasta nu a ezitat să îl împărtășească fanilor ei.

Ce mesaj a primit Larisa Groza de la iubitul ei

Din postarea publicată de Larisa Groza joi, pe 6 iunie, în care le-a arătat internauților atât burtica de gravidă, cât și pe viitorul tătic, se poate observa, cu ușurință, cât de fericiți sunt cei doi tineri.

De asemenea, dintr-un story publicat ieri, pe Instagram, se vede foarte clar cât de mult o iubește Alex Cristian pe iubita lui.

Tânărul în vârstă de 26 de ani i-a dedicat viitoarei mămici un videoclip care conține un mesaj tradus din limba turcă, prin care i-a arătat frumoasei tinere cât de mult o prețuiește și ceea ce înseamnă ea, cu adevărat, pentru el.

Citește și: Larisa a recunoscut că a părăsit emisiunea însărcinată! Un fost concurent a dat-o de gol și a spus adevărul despre plecare ei din ”Casa Iubirii”

„Tu ești în stânga pieptului meu, tu ești inima mea. Tu ești zilele pe care le-am petrecut fără tine. Tu ești aerul pe care îl respir, fiindcă în el e mirosul tău. Acum spune-mi, ar fi posibil să renunț la tine?”,  se arată în postarea lui Alex.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Larisa s-a arătat de-a dreptul impresionată de cuvintele profunde transmise de partenerul ei, așa că a repostat imediat videoclipul în care a etichetat-o, pentru a le arăta fanilor că dragostea lor este una sinceră și foarte intensă.

Larisa Groza a postat o nouă fotografie cu iubitul ei

În ziua imediat următoare după ce Alex i-a transmis Larisei cât de mult o iubește, aceasta din urmă a postat o fotografie deosebită din Istanbul.

În respectiva imagine, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-o ipostază foarte tandră, întrucât tânărul o ținea strâns în brațe pe fată și o săruta pe obraz.

Întreg decorul oferă, la rândul lui, un cadru de poveste, întrucât cuplul s-a pozat de pe o clădire înaltă din Istanbul, din vârful căreia se conturează un frumos decor, cu strâmtoarea Bosfor și construcțiile turcești în spatele lor.

Citește și: Cine este iubitul Larisei de la „Casa iubirii”! Îl cheamă Alex Cristian și este foarte fericit că va deveni tată

În poză, Larisa purta o rochie roșie, vaporoasă, care a atras privirile tuturor oamenilor din online, prin culoarea ei îndrăzneață. Însă atât vestimentația ei, cât și a partenerului au completat de minune întreg tabloul romantic.