Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 apr 2021, 08:49
Ce a spus Bogdan Mocanu dupa eliminarea lui Jador de la Survivor Romania 2021

Bogdan Mocanu a postat un mesaj imediat dupa eliminarea lui Jador de la Survivor Romania 2021. Bunul sau prieten abia asteapta ca fostul Faimos sa vina acasa.

Jador a fost eliminat aseara intr-un Consiliu de Urgenta emotionant datorita discursului pe care fostul Faimos l-a avut in fata fostilor coechipieri si al publicului care l-a sustinut de fiecare data. Jador spune ca a luat totul in joaca, insa cand si-a dat seama ca lucrurile sunt mult mai serioase decat se astepta, atunci a inceput greul pentru el, insa nu s-a dat la o parte si s-a descurcat excelent avand in vedere ca nu este un sportiv de performanta si totusi a luptat pe trasee cu adevarati campioni mondiali sau oameni care au facut sport de performanta si

pentru asta, Jador este foarte mandru.

Ce mesaj i-a transmis Bogdan Mocanu lui Jador dupa eliminare

Citeste si: Mama Geta, primele reactii dupa ce l-a vazut pe Culita ca a clacat si s-a ratacit in padure! Femeia a izbucnit in lacrimi si spune ADEVARATUL MOTIV care l-a determinat sa faca asta

"M-am luptat cu niste adevarati barbati desi eu credeam ca nu sunt in stare.

Cand am venit vorbeau despre respiratie. Nu vreti sa stiti ce credeam eu cand Cosmin a inceput sa vorbeasca despre fiecare molecula din corp...am zis, unde ma duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar asa praf. Nu ma compar cu ei, sunt niste sportivi excelenti, campioni mondiali si fotbalisti, niste campioni si sa ma ierte cu totii daca am gresit, eu am gura mare, nu tin nicio rautate."

Daca parintii lui Jador vor fi foarte fericiti ca in sfarsit isi vor strange baiatul in brate avand in vedere ca le-a dat emotii multe de-a lungul competitiei Survivor Romania 2021, mai exista o alta persoana care il asteapta deja la fel de entuziasmat si acela este nimeni altul decat Bogdan Mocanu, fratele lui de cruce care l-a sprijinit emotional foarte mult in timpul acestui show.

"Da, vine manzul acasa si vine la fix, intr-un moment cand aveam foart emare nevoie de el!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu l-a sustinut mereu pe Jador in competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador a facut anuntul-bomba despre casatorie la Survivor Romania 2021. Catalin Morosanu va fi nasul de cununie!

Bogdan Mocanu a fost alaturi de Jador  si in clipele mai putin fericite atunci cand Faimosii nu il mai doreau in echipa din cauza temperamentului sau vulcanic, iar destainuirile pe care i le-a facut bunului sau prieten, i-au rupt sufletul la acea vreme.

Mi-a  spus că-l doare piciorul, dar rezistă și i-am spus că este jumătatea competiției și el e încă acolo, încă îi înnebunește pe cei din echipa adversă, încă dă randament pe traseu și nu este încă un moment în care să plece.(…) I-am spus că inspiră foarte multă lume și m-am scăpat și i-am zis că Sorin e obraznic și că trebuie să aibă o discuție cu el. D upă ce mi-a zis că „nimeni nu mă mai vrea”, după ce mi-a zis că eu sunt cel mai bun prieten al lui și că și-a dat seama de chestia asta, am simțit ca o umbră pe mine. Nimeni de acolo nu e prieten cu el și eu nu sunt acolo să-l susțin și m-am simțit ultimul om.  M-a durut. Mi-a spus că nu-l mai vrea nimeni. cine știe câtă trădare simte acolo și cât de mult se închide în e pentru că nu are cu cine să vorbească. Îmi spunea cât de mult îl doare piciorul.”  a povestit Bogdan Mocanu.