Primul mesaj al lui Jador dupa revenirea in competitia Survivor Romania 2021! Care a fost prima reactie a Faimosului dupa accidentarea suferita acum doua saptamani

Autor: Alice Popescu
Jador a revenit la Survivor Romania 2021 dupa accidentare

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii Faimosului Jador de la Survivor Romania 2021. Concurentul va putea fi vazut in aceasta seara de la ora 20:00 in cadrul competitiei.

Jador va avea o revenire spectaculoasa la Survivor Romania 2021 in editia din aceasta seara din cadrul competitiei. Dupa doua saptamani de recuperare, Faimosul revine mai pregatit ca niciodata sa dea totul pe teren alaturi de coechipierii sai. Si, se pare ca isi face o intrare spectaculoasa in Arena caci toti concurentii sunt extrem de umiti de aparitia lui. Multi dintre telespectatori si fani ai Faimosului nu mai sperau ca il vor mai revedea in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 din cauza accidentarii foarte grave de la genunchi.

Inainte de aparitia lui Jador din aceasta seara, Faimosul care a strans peste 1 milion de urmaritori pe Instagram a transmis pe aceeasi retea de socializare ca: "Va mulțumesc pentru toată susținerea!" Insa, se stie ca nu el este cel care administreaza contul sau de Instagram avand in vedere ca la Survivor Romania 2021 nu se permite utilizarea telefonului, insa cel care a facut-o in numele lui, a tinut sa le multumeasca tuturor pentru sprijinul si sustinerea lui Jador in momente mai putin placute in competitie.

Jador, aparitie spectaculoasa la Survivor Romania 2021 dupa accidentare

Citeste si: Survivor România 2021. Prima aparitie a lui Jador la Survivor Romania 2021 dupa accidentare. Toti concurentii si-au pus mainile la gura cand l-au vazut pe teren

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi unii Razboinci au fost sceptici cu privire la accidentarea lui, Sorin si Starlin afirmand ca Jador se preface foarte mult si ceea ce s-a intamplat la picior, nu ar fi asa grav, iata ca statul in spital, a dovedit contrariul si Faimosul a avut nevoie de ingrijiri urgente pentru a putea sa isi revina cat mai repede. Daca multi credeau ca Jador va fi nevoit sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021, cei care au crezut mereu in puterea si ambitia lui au fost chiar parintii.

Tatal lui Jador chiar a marturisit ca fiul sau este foarte ambitios si nu se lasa batut cu una cu doua. Iar dacă stau şi mă gândesc câte situaţii delicate a mai depăşit, cu brio, atunci nu am nicio îndoială când vă spun că tot Jador va fi cel care va face regula şi va rămâne principalul candidat la victorie. Fiul meu îmi seamănă foarte mult din acest punct de vedere.
Şi nu o spun ca să mă laud, ci pur şi simplu acesta e purul adevăr. El nu se dă bătut cu una, cu două, şi chiar dacă a luat ceva din fizicul maică-sii, încăpăţânarea şi ambiţia sunt de la mine”
, a mai spus Romeo Dumitrache, tatal lui Jador.  

Jador, mesaj pentru sustinatorii lui dupa revenirea la Survivor Romania 2021

Citeste si: Se apropie ziua de nastere a lui Jador! Ce surpriza vor sa ii faca parintii la Survivor Romania 2021. Oare e posibil asa ceva?

Mama lui Jador a fost cea mai afectata de accidentarea lui Jador si i-a trebuit ceva timp sa se puna pe linia de plutire:" "Am simțit în inimă durerea aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty… Elena se vedea că simțea durerea lui.  Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng.  El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu. Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă ”, a dezvaluit mama lui Jador pentru Teo Show.