Primul mesaj al lui Tom Jones inainte de concertul de la Cluj! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Autor: O.P.

Miercuri, 26 iunie, Sir Tom Jones va canta pentru prima data in Cluj Napoca.

Tom Jones le-a transmis un mesaj romanilor care vor veni la concertul sau: 

''Buna ziua, Romania! Eu sunt Tom Jones! Si voi canta in Transilvania pentru prima oara, pe data de 26 iunie, la Cluj Napoca. Ne vedem acolo!''

Urmariti declaratia lui Tom Jones in materialul video de mai jos: 

Miercuri, 26 iunie, Sir Tom Jones va canta pentru prima data in Transilvania. Artistul britanic revine in Romania pentru a incanta publicul roman cu cele mai cunoscute hit-uri, precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again si If I Only Knew. Pe langa cele mai cunoscute cantece din discografia artistului, Tom Jones va interpreta compozitii de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room si Praise & Blame.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile online pe tomjones.emagic.ro, la mai multe categorii de preț, între 145 lei și 427,5 lei, în funcție de locul în sală. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro și în punctele de vânzare Eventim și IaBilet.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concertul Tom Jones din 26 iunie 2019 de la Cluj-Napoca este organizat de Emagic Live și Live Nation.

Parteneri media:

 KanalD, Wowbiz.ro

 

Taguri: