Primul mesaj al noii prezentatoare, Cristina Mihaela pentru fanii "Puterea dragostei": "Preiau stafeta"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 27 iul 2020, 07:21

Noua prezentatoare "Puterea dragostei" a transmis un mesaj fanilor, cu doar cateva ore inainte de Marea Finala a sezonului 2.

Cristina Mihaela, noua prezentatoare a show-ului Kanal D," Puterea dragostei" a urmarit cu sufletul la gura Marea finala a sezonului 2. Cu doar cateva ore inainte de desemnarea castigatorilor, frumoasa Cristina Mihaela Dorobantu a transmis un mesaj fanilor" Puterea dragostei".

De astazi, Cristina Mihaela va intra in casele telespectarorilor Kanal D, prezentand al 3 lea sezon al celebrului show matrimonial.

Ce mesaj a transmis Cristina Mihaela, cu doar cateva ore inainte de Marea finala" Puterea dragostei" sezonul 2:

" Al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei se încheie în această seară. De mâine, preiau ștafeta de la Andreea Mantea, gazda celor două sezoane, căreia ii multumesc pentru încurajari. Sub bagheta ei, magia dragostei ne-a adus pe toti mai aproape de speranță ca intr-o zi, iubirea ne va transforma viata in rai.

Ziua de maine este pentru mine o pagină albă. O voi scrie alături de concurenții de la Puterea dragostei, de echipa emisiunii, formată din oameni minunați, cărora le mulțumesc pentru devotament si rabdare si nu in ultimul rand, alături de voi, cei care ne dati toate motivele să fim cei mai buni!"
, a transmis noua prezentatoare a emisiunii" Puterea dragostei", Cristina Mihaela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fanii Puterea dragostei sunt in lacrimi! Ultimul mesaj al prezentatoarei Andreea Mantea: "Ma inclin in fata voastra!"

Citeste si: Ce mesaj le-a transmis Andreea Mantea castigatorilor "Puterea dragostei" sezonul 2

Citeste si: Andreea Mantea a plans si in Marea Finala "Puterea dragostei"! Mesajul emotionant pe care l-a transmis concurentilor din acest sezon

Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste sa isi indeplineasca misiunea de Cupidon pe meleagurile turcesti, odata cu noua postura de prezentatoare a show-ului “ Puterea Dragostei ”.

Frumoasa satena, care va prezenta cel de-al treilea sezon al reality show-lui" Puterea Dragostei", ce va avea premiera luni, 27 iulie, are foarte multe emotii si isi impacheteaza cu minutiozitate lucrurile de care va avea nevoie pentru a se caza in casa iubirii. Cocheta si stilata, asa cum o stie toata lumea, tanara prezentatoare recunoaste ca a avut dificultati in a alege ceea ce are nevoie pentru a fi gazda celui mai urmarit reality show matrimonial al momentului.

Citeste continuarea aici

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.