Primul mesaj al polițistului Giani după ce a fost eliminat de la Insula de 1 milion: „Încercați să nu vă mai certați atât de mult”

Author: Laura Macovei

Primul mesaj al polițistului Giani după ce a fost eliminat de la Insula de 1 milion: „Încercați să nu vă mai certați atât de mult”

Sursa: Kanal D

După ce Marius a fost salvat de Ana, Giani a fost concurentul aflat în pericol de eliminare. Din păcate, niciunul din ceilalți concurenți rămași pe Insula de 1 milion nu s-a oferit să-l salveze.

Giani, polițistul local de la Insula de 1 milion,  a fost în pericol de eliminare, după ce Marius a fost salvat de Ana. Din păcate pentru concurent, nimeni nu s-a oferit să îi ofere brățara. 

Ce mesaj a transmis Giani, după ce a fost eliminat de la Insula de 1 milion

Cosmin Cernat: Este cineva aici, pe Insula de 1 milion, care vrea să îl salveze pe Giani?

Cosmin Cernat: Giani, asta a fost. Dacă vrei să le spui ceva colegilor tăi, adversarilor, deși poate sunt din acest moment tot colegi.

După eliminare, Giani a ținut să le transmită un mesaj concurenților rămași în lupta pentru supraviețuire în cel mai mare show de aventură. 

Citește și: Tensiuni, încrâncenare și emoții la "Insula de 1 milion". Marius a fost salvat de Ana, iar Giani se află în pericol de eliminare

Giani: Vă mulțumesc, în primul rând, pentru toate clipele petrecute aici, pe Insulă, cu bune, cu rele. Felicitări tuturor că ați ajuns până aici și luptați în continuare. Încercați să nu vă mai certați atât de mult, să fiți mai buni și să luptați până la capăt.

Cosmin Cernat: Spune-mi ce a însemnat, personal, pentru sufletul tău, pentru inima ta, experiența asta de aici.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Giani: Am învățat foarte multe. Consider că nu am deranjat pe nimeni aici pe Insulă, am fost eu, asta mi-am propus de la început, de acasă, să vin aici să fiu eu, să fiu sincer și consider că am reușit.

Cosmin Cernat: Ți-a reușit.

Show-ul de aventură „Insula de 1 milion” este difuzat în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și luni seară de la 20:00, la Kanal D.

Citește și: „Să încercăm să o eliminăm?” Primele imagini din emisiunea de sâmbătă, de la ora 21:00! Ce vedem la „Insula de 1 milion”

Întregul moment al eliminării lui Giani poate fi urmărit aici: