Primul mesaj al Ralucai dupa ce a fost eliminata de la ''Puterea dragostei'': ''Cei din fata camerelor, cat si cei din spatele lor''

Autor: O.P.

Raluca a fost eliminata de la ''Puterea dragostei'' dupa ce iubitul sau, Ricardo, a cerut sa plece din emisiune.

Aceasta a postat primul mesaj postat de Raluca catre fanii sai: 

' 'Ma simt mandra ca am ajuns atat de departe! Cele sapte luni petrecute aici m-au transformat intr-o adevarata luptatoare. Desi drumul meu in casa Puterea Dragostei s-a incheiat, pot spune cu mana pe inima ca ma simt implinita si recunoscatoare pentru toate experientele de viata si clipele minunate petrecute atat alaturi de cei din fata camerelor, cat si de cei din spatele lor.

Citeste si: Pe cine iubeste Roxana de cand s-a despartit de Mocanu: ''Cu pasi mici, dar siguri...''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Multumesc tuturor membrilor din staff pentru grija si prietenia acordata! Multumesc @Andreeamantea pentru nenumaratele incurajari si pentru sprijinul emotional neconditionat. Multumesc tuturor sustinatorilor mei pentru increderea acordata! De asemenea, doresc sa multumesc tuturor telespectatorilor care ne-au urmarit zi de zi si s-au bucurat, intristat, enervat si entuziasmat odata cu noi'', a scris Raluca pe o retea de socializare. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.