Primul mesaj al Sânzianei Negru după scandalul pungii cu mâncare aruncate la gunoi: „Educația se face cu blândețe”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iul 2024, 18:59

Sânziana Negru răspunde în mediul online, după scandalul cu punga de mâncare aruncată la gunoi

Sursa: Instagram

După scandalul care o aduce în centrul atenției pe Sânziana Negru, influencerița a ținut să lămurească lucrurile și și-a cerut scuze în fața urmăritorilor ei.

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan, au fost aspru criticați după ce au fost văzuți când aruncau la gunoi o plasă cu produse luate de la Lidl, produse luate ca să filmeze o campanie plătită.

Sânziana a postat un mesaj, la câteva zile de la începutul scandalului, în care își cere iertare pentru gestul său.

Citește și: Sânziana Negru, probleme pe autostradă: ,,Aștept să vină Ștefan să mă ajute”. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Primul mesaj al Sânzianei Negru după scandalul pungii cu mâncare aruncate la gunoi

În urmă cu o săptămână, Sânziana și Ștefan au filmat clipul, apoi au pus mâncarea la gunoi, iar acest lucru a fost văzut de un alt influencer. Tânărul, cunoscut pe TikTok, a povestit întreaga scenă, care s-a derulat chiar sub privirile lui. Atunci când a povestit, a pus chiar și o poză cu sacoșa aruncată la gunoi.

Primul care a reacționat a fost Ștefan, iar la câteva zile a urmat și mesajul Sânzianei, care își asumă greșeala, își cere iertare și îi asigură pe urmăritorii săi, cei care o cunosc încă de la debutul ei în mediul online, că risipa alimentară nu este practică de ea și că a fost doar o întâmplare nefericită și negândită.

„Acest mesaj e pentru voi, pentru comunitatea mea și pentru oamenii cu care eu am crescut și am învățat pe o perioadă un pic mai lungă decât o zi sau

un scroll rapid în feed-ul meu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Nu o să intru în toate detaliile legate de situația din weekend-ul trecut, nu pentru că ele nu ar fi importante, ci pentru că nu cred că mai sunt importante acum, când toată lumea pare că știe ce am făcut, care a fost intenția și mai ales adevărul sugerat.

O să spun atât: am greșit, a fost un gest pripit, a fost un gest pe care noi nu l-am sesizat în momentul respectiv, nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și mai ales, nu

a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară.

Autenticitatea e o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem pune semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală.

Încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea, voi contribui în mod pozitiv la acest fenomen. Mai cred că educația se face cu blândețe.

Vreau să vă mai asigur că risipa alimentară nu este un obicei pe care eu îl practic,” a spus Sânziana Negru pe pagina sa de Instagram.

După scandalul provocat, Lidl nu va mai colabora cu Sânziana Negru, potrivit paginademedia.

View this post on Instagram

A post shared by Sanziana (@sanziananegru)

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.