Primul mesaj postat de Bianca dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Livian: "Nu inteleg de ce lumea vede ceva intre el si Andreea"

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 01:10

Bianca a publicat un mesaj prin care a lamurit situatia, dupa ce s-a spus ca ea si Livian nu mai sunt un cuplu. Iata ce a scris Bianca:

Bianca si Livian sunt un cuplu controversat, atat in casa dragostei, cat si in randul fanilor emisiunii "Puterea Dragostei". Nu de mult, s-a spus ca cei doi nu mai sunt un cuplu, pentru ca cei doi pareau ca s-au racit si chiar s-au certat intr-o emisiune. Insa Bianca sustine altceva si a tinut sa transmita un mesaj despre cele intamplate.

Iata ce a scris Binaca despre relatia ei cu Livian:

 

"Dragii nostri, eu si Livian nu ne-am despartit. Dimpotriva, ne intekegem foarte bine. Va spun sincer ca nu am mai intalnit om mai rabdator si atent decat el. Nu inteleg de ce lumea vede ceva intre el si Andreea, daca era sa aiba ceva cu ea, ramanea cu ea. Intre noi doi este ceva special si daca pare ca el ma domina... sa stiti ca nu e chiar asa.

Avem perioade si perioade, ne mulam unul dupa celalalt in functie de stare. Adica daca eu sunt nervoasa, el este foarte intelegator si nu ma preseaza si invers.

Dupa episodul difuzat ieri oarecum ne-am certat. El era foarte suparat ca el credea ca inca am ceva pentru Bogdan. In acea seara am vrut sa dezvolte tot ce simte, dar mi-a spus ca nu vrea sa adorm suparata si ca maine vom discuta.

El nu a putut dormi toata noaptea crezand ca nu simt nimic pentru el. A vrut sa imi ofere timp sa imi treaca ce simt pentru Bogdan. Ce sacrificiu mai mare decat acela de a vedea persoana iubita fericita? Am apreciat enorm, dar i-am spus ca nu am nevoie de nimic, decat de el."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primul mesaj postat de Livian dupa informatia ca s-a despartit de Bianca: ''Relatia s-a incheiat''

Citeste si: Anunț de la ANM: Zile de foc! Cum va fi vremea in weekend

Citeste si: Bogdan Mocanu si-a iesit din minti dupa camera rosie cu Bianca: ''Anumite lucruri s-au intamplat intre noi''

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.