Primul mesaj postat de Flavius Jucu, la aproape o lună de când mama lui s-a stins din viață: „Toate astea se vor termina”. Fostul concurent de la „Casa iubirii” își revine cu greu după pierderea suferită

Autor: Lavinia Medrea

Fostul concurent de la „Casa iubirii” își revine cu greu după pierderea suferită

Sursa: Instagram Flavius Jucu - colaj Kanal D

În urmă cu aproape o lună, Flavius Jucu, fostul concurent de la „Casa iubirii” și-a pierdut mama și și-a anunțat retragerea din mediul online.

Flavius Jucu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, a fost și este în continuare răpus de durere după ce mama lui s-a stins din viață acum o lună. 

Mesajul postat de Flavius Jucu, la aproape o lună de când mama lui s-a stins din viață

Pe 28 iunie 2023, Flavius Jucu anunța, într-un story pe Instagram, că mama lui a trecut la cele veșnice și că se va retrage din mediul online pentru a-și găsi putere să treacă peste această tragedie.

La acea vreme, fostul concurent de la emisiunea „Casa iubirii” le cerea fanilor să se roage pentru ca el și tatăl său să aibă putere să reziste în fața acestei dureri.

Recent, Flavius Jucu a transmis un mesaj pe Instagram prin care le-a dat de înțeles admiratorilor lui că, după ce va trece peste această tragedie care s-a năpustit asupra familiei lui, respectiv moartea mamei sale, va fi mai puternic ca niciodată.

Citește și: Flavius s-a întors în România! De ce nu a mai rezistat fostul concurent de la Casa Iubirii în India: "Devenisem dependent de ea"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„După ce toate astea se vor termina, te vei întoarce mai puternic ca niciodată”, este mesajul transmis de Flavius Jucu, pe contul său personal de Instagram. 

Flavius Jucu, răpus de durere după ce mama lui s-a stins din viață

Flavius Jucu, unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, este în doliu după ce mama lui s-a stins din viață.

Fostul concurent trece prin momente foarte dureroase și și-a rugat fanii să se roage ca atât el, cât și tatăl său să aibă suficientă putere să treacă peste această cumpănă oribilă.

Citește și: Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Anunțul trist a fost făcut chiar de Flavius, pe Instagram, unde a transmis un mesaj dureros.

„Astăzi s-a întâmplat cel mai greu moment de până acum, mi-am pierdut mama. Voi dispărea din lumea online. Știu că sunteți mulți care mă iubiți și mă apreciați. Singura mea rugăminte este să vă rugați pentru putere pentru tata și pentru mine”, a fost mesajul transmis de Flavius Jucu, plin de durere, pe pagina lui oficială de Instagram.