Primul mesaj postat de Mama Geta, după ce s-a aflat că Getuța Sterp este însărcinată în două luni: „O mângâiere, un nepot”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 13:51

Mama Geta nu a confirmat informația conform căreia fiica ei este gravidă

Sursa: Instagram

Getuța Sterp este însărcinată, dar vestea nu a fost dată de ea, ci de Ovidiu Neveu. Nimeni din familia Sterp nu a confirmat acest lucru, dar un mesaj postat de mama Geta pare că a venit la momentul potrivit.

Getuța Sterp este însărcinată în primul trimestru, iar vestea cea mare a fost dată de Ovidiu Neveu. Mama Geta, la scurt timp după declarațiile acestuia, a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, prin care spune cât este de frumos să ai nepoți.

Mesajul postat de mama Geta, după ce s-a aflat că Getuța Sterp este însărcinată

Mama Geta nu a confirmat informația conform căreia fiica ei este gravidă, dar a postat un filmuleț în care se vorbește despre importanța nepoților în viața oamenilor.

Mama fraților Sterp își iubește extrem de mult familia, iar copiii și nepoții sunt cele mai importante persoane din viața ei. De fiecare dată când cei mici o vizitează, aceasta radiază de fericire și împarte momentele frumoase și cu internauții.

Citește și: Bucurie mare în sânul familiei Sterp! Getuța este însărcinată. Ovidiu Neveu a dat-o de gol: ”Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu”

„Pe primul loc e familia. Nu faceți nimic, măi fraților, vă dați seama, ajungeți la bătrânețe și dacă nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci?”, a fost mesajul postat de mama Geta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ovidiu Neveu a anunțat sarcina Getuței Sterp

Ovidiu Neveu încă are sentimente pentru Getuța Sterp, în ciuda faptului că aceasta este măritată. Mai mult decât atât, luptătorul o place atât de mult pe fiica cea mică a mamei Geta, încât nu ține cont de faptul că este măritată și ar încerca să o cucerească.

Potrivit wowbiz.ro, el a dat vestea cea mare, după ce i-a făcut mai multe complimente Getuței.

Acesta apreciază naturalețea ei și susține că nu se preface cu absolut nimic, deoarece, așa cum apare în mediul online, așa este și în viața de zi cu zi.

„De acum, fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum, dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu”, a povestit Ovidiu Neveu.

Citește și: „Ai ales între mine și alta”. Mesajul subtil transmis de mama Geta, la zece ani de la separarea de tatăl copiilor ei

Mai mult decât atât, vestea că Getuța urmează să devină mamă nu i-a picat deloc bine, dar a felicitat-o pentru perioada frumoasă pe care o traversează.

„Eu, care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea, chiar am avut emoții.

Mi se ridica părul pe mâini. Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări! Asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus luptătorul.