Primul mesaj postat de Raluca Tănase după ce a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Aseară am plâns"

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 09 sep 2020, 16:32
Fotografia pe care Raluca Tănase a postat-o pe instagram după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

După ce a încercat să își depășească limitele și să le dovedească celor de acasă că este una dintre cele mai stilate femei din România, Raluca Tănase a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce mesaj a postat pe instagram?

Raluca Tănase a părăsit competiția "Bravo, ai stil! Celebrities", alegerile vestimentare pe care aceasta le-a făcut în ultima săptămână fiind mai puțin inspirate, motiv pentru care concurenta a primit puține steluțe din partea juriului. Ce a mărturisit Raluca Tănase după ce a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities"?

Raluca Tănase, mesaj emoționant după eliminarea de la "Bravo, ai stil! Celebrities" 

Deși s-a străduit să facă cele mai bune alegeri din punct de vedere vestimentar, încercând să respecte de fiecare dată temele propuse, în cele din urmă, Raluca Tănase a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Prin emoțiile eliminării au trecut alături de ea Oana Radu, Bianca Rus și Cristina Șișcanu, însă acestea au reușit să se salveze.

Citeste si: Raluca Tănase a dezvăluit de ce nu are o relație: "Câteodată e foarte bine să..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după ce a părăsit competiția "Bravo, ai stil! Celebrities", Raluca Tănase a postat un mesaj emoționant pe contul de instagram, dezvăluind la final și care sunt concurentele ei favorite. 

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Raluca Tănase la cumpărături? Așa se protejează de coronavirus

"Wow. Sunt copleșită. Aseară am plâns! Si nu din cauza eliminării, ci de bucurie.

Nu am crezut vreodată că voi primi atât de multe mesaje frumoase. Atâtea cuvinte frumoase din partea voastră. Si chiar dacă de acum nu mai fac parte din echipa Bravo, ai stil! scopul meu a fost atins: am ajuns la voi asa cum sunt eu si pentru asta multumesc echipei Kanal D pentru transparența totală. Cred în continuare că poți face lucruri frumoase în viața păstrând echilibrul și respectându-i pe cei din jur.
Vă mulțumesc că ați înțeles mesajul meu și mă bucur că am strâns o comunitate de oameni asemenea mie, pentru că, doar cei care sunt crescuți cu valori solide pot aprecia asta la o altă persoană. Vă iubesc și chiar dacă drumul meu la Bravo s-a încheiat, colegele mele de "bisericuță" Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Calina și Theo Rose au rămas în competiție și au nevoie de susținere. Fiți alături de ele de acum înainte.",
a scris Raluca Tănase pe contul personal de instagram.

Citeste si: Cum arăta Raluca Tănase acum 20 de ani când nu exista Youtube