Primul mesaj public al Rindei Hartner: ”Stelele în cer sunt fericite că te au” Sora Ronei Hartner a postat imagini unice cu artista

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 nov 2023, 08:22

Rinda Hartner, mesaj emoționant după moartea Ronei Hartner

Sursa: Facebook- Rinda Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață, astăzi, după o lungă luptă cu cancerul. Sora artistei a fost cea care a făcut anunțul dureros. Cum o alinta Rinda pe sora sa mai mică?

Rona Hartner a lăsat un gol imens în inimile fanilor, dar în special în rândul familiei și apropiaților. Rinda Hartner a postat un nou mesaj emoționant și o serie de fotografii inedite cu îndrăgita artistă.

Sora Ronei Hartner a postat un nou mesaj tulburător

Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, după o cruntă luptă cu cancerul.

Artista a decedat, joi dimineață, după ce sora acesteia a postat un mesaj, miercuri seară, prin care anunța că Rona își trăiește ultimele clipe alături de familie și de fiica sa.

La câteva ore de la moartea artistei, Rinda a revenit cu un nou mesaj emoționant la adresa surorii sale mai mici. Aceasta a citat din una dintre cele mai îndrăgite piese ale artistei ”Gadjo Dilo”, Rona Hartner fiind pasionată de muzica balcanică de petrecere.

Rinda susține că sora ei a lăsat o moștenire muzicală impresionantă și că legătura dintre cele două nu va dispărea niciodată.

Citește și: Mesajul emoționant postat de Denise Rifai după moartea Ronei Hartner: ”Înțelegem de ce a vrut să-și petreacă ultimul an cu fiica ei” Ce mărturisiri tulburătoare i-a făcut artista prezentatoarei

Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii.

Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău. Vocea ta puternică și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă”, a scris Rinda Hartner, într-o postare pe contul său de Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum o alinta Rinda pe Rona Hartner

Cele două surori au avut o relație specială, relație ce va rămâne specială pentru eternitate. Rinda susține că Rona a trăit fiecare clipă din plin și o apreciază pentru acest lucru. Tot aceasta a dezvăluit faptul că obișnuia să-i spună surorii sale ”Ronel”, ca o formulă de alint derivată de la ”Rona”.

”Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel.

Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat. Surioara mea mică, cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o să le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta”,
a mai scris Rinda Hartner.

Citește și: Cine a fost Rona Hartner. Detalii despre viața și cariera sa! Iată care au fost cele mai importante roluri jucate de regretata artistă

Rinda a postat și o serie de fotografii unice în care apare alături de sora, dar și de fratele lor. După anunțul făcut cu privire la moartea surorii sale, Rinda Hartner a emoționat pe toată lumea în momentul în care și-a schimbat fotografia de profil și cea de copertă. Aceasta a ales un colaj cu o fotografie în care Rona era fericită și plină de viață, și o lumânare aprinsă în semn de condoleanțe.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.