Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 oct 2022, 01:15

Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Sursa: Facebook Adela Loredana

Sorin, soțul Adelei, tânăra care s-a sinucis împușcându-se cu pistolul în cap, este într-un șoc imens de când soția lui și-a luat viața.

Adela, polițista din Mehedinți care s-a sinucis împușcându-se în cap, și-a lăsat soțul singur, într-o durere imensă. Sorin a scris un mesaj sfâșietor pentru Adela, pe Facebook.

Soțul Adelei este distrus după moartea partenerei lui

Gestul la care a recurs Adela a venit ca un bolovan peste soțul acesteia. Înainte să își pună capăt vieții, Adela i-a declarat lui Sorin că îl va iubi pentru totdeauna și l-a rugat să o ierte.

Imediat după, Adela și-a închis telefonul și a mers în baia gării din Strehaia, acolo unde s-a sinucis.

Citeste si: Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu  m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris Sorin, soțul Adelei, cu care s-a căsătorit anul trecut, în toamnă. 

Adela suferea de depresie: „Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul”

Conform declarațiilor unui prieten de familie, se pare că Adela suferea de depresie. Soțul ei, Sorin, ar fi încercat să o convingă să vadă un psihiatru sau un psiholog, dar tânăra ar fi refuzat încercarea de ajutor.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3  săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r.: soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea, chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni să ne viziteze într-un weekend la București.

Citeste si: Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio. Polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia și-a închis imediat telefonul

Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap). În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin, spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede altă ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte.”, a povesti prietenul celor doi soți.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.