Primul roman distrus de drogul CROCODIL. Urmareste un caz cu adevarat SOCANT! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:43

In cadrul emisiunii "Drept la tinta" a fost prezentat un caz despre un baiat victima a unui drog extrem de periculos. Aceasta familie traieste cu adevarat o drama, Alex a fost gasit la sfarsitul anului trecut pe strazi si deabia la incepututl anului a ajuns din nou in casa, in grija mamei.

Mama tanarului a acordat un interviu special pentru "Drept la tinta" si a povestit cum de a ajuns fiul ei in asemenea situatie. "Prima data a plecat de acasa la sfarsitul anului trecut in ianuarie, mai exact pe 28 si pur si simplu nu s-a mai intors", a marturisit mama. Tanarul pe care il puteti vedea in imagagini a fost un baiat normal avea 1,70 metri inaltime si 74 de kilograme si in momentul de fata tanarul cantareste doar 30 de kilograme.
Totul a inceput atunci cand baiatul si-a facut iubita si se pare ca aceasta l-a atras in capacana drogurilor. "De cand era cu ea a inceput sa ceara tot mai multi bani"

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.