Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt ce doi îndrăgostiți care au făcut pasul cel mare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 08:10
Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt ce doi îndrăgostiți care au făcut pasul cel mare Foto(4)

Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt ce doi îndrăgostiți care au făcut pasul cel mare

Sursa: Captură KANAL D

Primul sărut între concurenți a avut loc în Casa Iubirii. Mihai și Iolanda au dat frâu liber sentimentelor și s-au lăsat duși de val.

Zi de mare sărbătoare în Casa Iubirii, Mihai și Iolanda sunt primii concurenți din casă care au dat frâu liber sentimentelor și au lăsat deoparte prejudecățile. Cei doi s-au sărutat cu foc și patos, chiar din a doua săptămână de când au intrat în competiție.

Mihai și Iolanda, primul cuplu din Casa Iubirii?!

Magia s-a produs în Casa Iubirii, Iolanda l-a chemat pe Mihai în Camera Roșie și l-a luat prin surprindere cu o îmbrățișare strânsă.

Cei doi au așteptat ca pe ace să se întâlnească, iar inimile lor par să se apropie tot mai mult.

”Mamă, ce greu a trecut timpul acolo. Nu credeam că mai vine. Chiar le spuneam băieților: dacă ar fi Iolanda”, i-a spus Mihai Iolandei în timp ce se îmbrățișau.

Mihai și Iolanda par că se îndrăgostesc unul de celălalt și au lăsat deoparte prejudecățile, mai ales că, tânăra a precizat în urmă cu câteva zile că Mihai se cam grăbește și că ar vrea să rămână prieteni,

după ce a fost deranjată de un gest necugetat pe care acesta l-a făcut. Se pare că relația lor pare să evolueze și se simt tot mai atrași unul de celălalt.

”Mă bucur că m-ai chemat. Mă simt mai liniștit”, a mai spus Mihai.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Kinga l-a cucerit iremediabil pe Radu! Ce sentimente are tânărul pentru ea: Așteaptă afecțiune, atenție, iubire

Cei doi concurenți au trăit momente unice în Camera Roșie, au fost mai aproape ca oricând, s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Iolanda și Mihai sunt primii concurenți din casă care au făcut acest pas important în această competiție.

Deși momentul a fost unic și ar fi vrut să nu se încheie, e bine, cei doi nu s-au declarat, deocamdată, ca fiind un cuplu, însă sentimentele dintre ei sunt vizibile, iar iubirea pare că bate la ușă. Sentimentele reale dintre concurenți au apărut încă din primele săptămâni de competiție, Iolanda și Mihai ar putea fi primul cuplu care ia naștere în Casa Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce meserie vrea să aibă David, fiul Andreei Mantea, când va crește! Prezentatoarea Casa Iubirii, surprinsă să afle ce crede David despre meseria ei