Primul serial turcesc de pe NETFLIX, pus in pericol de condamnarea actorului Çagatay Ulusoy ("Yaman", KANAL D)! Ce se va intampla cu productia

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2018, 14:55

Dupa ce a incheiat filmarile la "Icerde", Çagatay Ulusoy a fost cooptat de echipa de productie a serialului "Protector", realizat de NETFLIX.

La jumatatea lunii mai 2018, justitia turca a pronuntat sentintele pentru un grup de 34 de vedete din Turcia (actori, cantareti, producatori) a primit sentinte de inchisoare cu executare de pana la 5 ani pentru detinere, consum sau trafic de droguri.

Printre acestia se numara si  Çagatay Ulusoy, cunoscut fanilor KANAL D pentru rolul din "Yaman". Çagatay a primit o condamnare de 4 ani si jumatate.

Fanii sai s-au temut ca cel mai recent proiect al actorului, serialul "Protector", realizat de NETFLIX, va fi anulat din cauza condamnarii, insa productia nu este in niciun pericol.

Cele zece episoade ale serialului sunt filmate aproape integral iar Çagatay are dreptul la recurs, asa ca vor mai trece pana la 18 luni pana cand va primi o sentinta definitiva.


"Protector" spune povestea unui tanar, pe nume Hakan, care descopera ca are puteri supranaturale.

Trebuie sa invete sa isi foloseasca abilitatile pentru a proteja orasul si intreaga umanitate de fortele raului care vor sa distruga Istanbulul.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.