Primul sezon Bingo Romania s-a incheiat! Din 12 mai NU SE VOR MAI VINDE bilete

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Toti clientii Bingo Romania, care au bilete castigatoare validate 11 Mai 2014, cu castiguri MAI MICI de 500 lei, le pot deconta la sediile judetene, in urmatoarele 48 de ore.

 

Incepand din 12 mai 2014 se incheie primul sezon Bingo Romania! NU SE VOR MAI VINDE bilete
Toti clientii Bingo Romania, care au bilete castigatoare validate 11 Mai 2014, cu castiguri MAI MICI de 500 lei, le pot deconta la sediile judetene, in urmatoarele 48 de ore. Lista sediilor judetene se afla pe site-ul www.bingo-romania.ro. Ultima zi de decontare a premiilor MAI MICI de 500 lei validate in editia din 11 Mai, este 13 Mai, ora 17:00.
Dupa aceasta data premiile vor fi programate prin call center pentru o data ulterioara.  Castigatorii care au premii mai mari vor fi contactati pe rand si informati asupra datei la care vor primi premiul. Incepand din 12 Mai  2014 se incheie primul sezon Bingo Romania si  NU SE VOR MAI VINDE bilete”.
“Orice comentarii, intrebari si sugestii  pentru noul sezon, va rugam sa le trimiteti pe mail la [email protected]
sau telefon Call Center: 021 95 57.”

Lista sediilor judetene se afla pe site-ul www.bingo-romania.ro. Ultima zi de decontare a premiilor MAI MICI de 500 lei validate in editia din 11 Mai, este 13 Mai, ora 17:00. Dupa aceasta data premiile vor fi programate prin call center pentru o data ulterioara. Castigatorii care au premii mai mari vor fi contactati pe rand si informati asupra datei la care vor primi premiul.

CITESTE AICI REGULAMENTUL DE ACORDARE A PREMIILOR!!!

Incepand din 12 Mai  2014 se incheie primul sezon Bingo Romania si   NU SE VOR MAI VINDE bilete .Orice comentarii, intrebari si sugestii  pentru noul sezon, va rugam sa le trimiteti pe mail la [email protected] sau telefon Call Center: 021 95 57 .”

SC Advanced Bingo System SRL a achizitionat spatiu de emisie Kanal D, statia nu este implicata in niciun fel in organizarea concursului, gestionarea resurselor financiare si a castigurilor, acestea revenind in totalitate  organizatorului
jocului de noroc “Bingo Romania”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.