Prin campania „Sa facem lumina”, echipa „Asta-i Romania” si telespectatori cu suflet mare aduc speranta in viata orfanilor din Cruhla

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:46

Ionut si Dumitru Debritca sunt orfanii din Cruhla, copiii crescuti doar de tata, despre care ati aflat intr-o editie anterioara „Asta-i Romania” ca isi traiesc copilaria izolati in conditii precare si isi fac temele la lumina opaitului.

Reportajul emotionant despre viata grea a celor doi nu a ramas fara ecou in inimile telespectatorilor. Pentru Ionut si Dumitru a venit timpul sa afle ce inseamna oamenii cu suflet mare.

Dupa ce, de Paste, a adus lumina in viata a 13 copii, dupa ce a generat mii de reactii de sustinere, Campania „Asta-i Romania” „Sa facem lumina!” continua cu ajutorul telespectatorilor.

Mi-a spus doamna invatatoare ca vor veni oameni de departe si ca ne vor aduce lumina in casa.

Ne-au vazut la televizor si vor sa ne ajute...”, spune unul dintre copii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sambata aceasta, de la ora 20:00, "Sa facem lumina!" devine din nou a promisiune respectata, intr-o editie emotionanta "Asta-i Romania", prezentata de Mihai Ghita.