Prin ce a trecut Nicoleta Voicu după ce s-a infectat cu coronavirus? Nu a crezut în COVID-19, dar s-a îmbolnăvit: „A fost o lecție să nu mai fac așa pe grozava în viață!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 21:45

Nicoleta Voicu, cântăreață de muzică populară

Sursa: instagram

Nicoleta Voicu a recunoscut că a făcut parte din tabăra celor care nu au crezut în coronavirus, însă și-a schimbat radical părerea după ce s-a infectat cu COVID-19. Cum se simte cântăreața în prezent?

Nicoleta Voicu s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu trei săptămâni, iar de atunci, cântăreața de muzică populară face eforturi pentru a ține piept acestui virus. Ce s-a întâmplat cu Nicoleta Voicu după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19, dar și ce spunea vedeta înainte să se îmbolnăvească?

Cum se simte Nicoleta Voicu după ce s-a infectat cu noul coronavirus?

Nicoleta Voicu a afirmat public că nu a crezut nicio secundă în existența noului coronavirus și că de fiecare dată îi contrazicea pe toți cei care îi atrăgeau atenția asupra acestui aspect. Nicoleta Voicu a dezvăluit că nu s-a protejat atât de tare pe cât au făcut-o alte persoane și că, în acest context, nu s-a îmbolnăvit, lucru care i-a întărit și mai mult convingerea că virusul nu ar exista.

Cu toate acestea, în urmă cu trei săptămâni, Nicoleta Voicu și-a schimbat radical punctul de vedere. Cântăreața de muzică populară a început să aibă primele simptome de boală și s-a simțit foarte rău.

Nicoleta Voicu a povestit în emisiunea Teo Show că, în cazul ei, simptomele au fost destul de severe, boala debutând cu frisoane puternice și dureri musculare. Înainte de a fi confirmată pozitiv cu coronavirus, Nicoleta Voicu a pus stările de rău pe seama unei banale răceli.

Vedeta a crezut că este vorba doar despre o gripă, având în vedere că ieșise de la o emisiune unde fusese îmbrăcată destul de subțire. Ulterior, în urma testelor, Nicoleta Voicu a aflat că s-a infectat cu COVID-19.

„Nu, nu am crezut nicio secundă și eu aproape doi ani de zile, cu cine mă întâlneam spuneam că la cât am umblat eu și cu trenul și prin toate locurile, fără să mă protejez în mod special, cum toată lumea făcea, spuneam că l-aș fi luat fără probleme.

Cred că a fost o lecție să nu mai fac așa pe grozava în viață și să cred, să fiu atentă la ce e în jurul meu, să fiu mai receptivă. E foarte parșiv acest virus. Simptomele cu ce am citit sunt de 1 la 1. Afectează plămânii, mi-a fost foarte rău, am avut o respirație greoiae, obosesc foarte repede și un alt semnal de alarmă pentru mine a fost acea febră musculară la nivelul gambelor.
Eu, de obicei, când răcesc nu fac astfel de lucruri. Cu frisoane a debutat. Astăzi sunt 3 săptămâni de la minunatul debut al acestui virus. Nu e de glumit, dragilor.(...). Aș vrea să îi mulțumesc Rebecăi Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, pentru că m-a atenționat. Noi, artiștii, deschidem diafragma foarte mult și atunci, acest virus se duce ca pe tobogan. Având și cazul mamei ei, mi-a scris mai multe mesaje și mi-a spus ce să fac, să fiu foarte atentă și să nu neglijez această parte a plămânilor.”,
a spus Nicoleta Voicu într-o intervenție prin Skype în emisiunea Teo Show.

În prezent, Nicoleta Voicu se simte mai bine și se recuperează. Vedeta a ținut să tragă un semnal de alarmă și le-a cerut oamenilor să nu trateze noul coronavirus cu indiferență și să se protejeze cât mai mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: FOSTA iubita a lui Gheorghe Turda a spus ADEVARUL: de ce s-au despartit, de fapt, Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda

Cine este Nicoleta Voicu?

Nicoleta Voicu este o cunoscută cântăreață de muzică populară din România. Aceasta a ajuns în atenția presei în urma relației pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Deși relația celor doi părea una destul de serioasă, în cele din urmă și-au spus adio, având în vedere că neînțelegerile dintre ei erau tot mai dese. 

Separarea nu a fost una discretă, ci din contră, despărțirea cântăreței Nicoleta Voicu de Gheorghe Turda a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor tabloide din România. 

Citeste si: Maria Ilioiu s-a infectat cu COVID-19! Vedeta se află în stare gravă la spital, după ce s-a vaccinat: ”Nu mai pot de dureri!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.