Prin ce a trecut o româncă în Marele Bazar din Istanbul: „Mi-am luat o mare țeapă”. Ce spune tânăra despre prețul genților și al parfumurilor de brand

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 iul 2024, 15:29

O româncă a fost dezamăgită de prețurile din Bazarul din Turcia

Sursa: Captură TikTok

O româncă aflată în vacanță în Turcia și-a exprimat dezamăgirea față de Bazarul din Istanbul, printr-un videoclip postat pe TikTok. Așteptările ei de a găsi produse originale la prețuri accesibile au fost spulberate, constatând că prețurile sunt ridicate și toate articolele sunt contrafăcute.

O româncă a plecat dezamăgită din vacanța sa în Turcia, după o vizită la celebrul Bazar din Istanbul. Ea a împărtășit experiența neplăcută pe TikTok, explicând că a avut așteptări mari în privința produselor și prețurilor. Iată ce a descoperit!

Citește și: Țeapa luată de o româncă în Grecia: „Nu le-am văzut, dar le auzeam” Ce îi sfătuiește Cătălina pe cei care vor să plece în vacanță în Grecia

Turista a fost dezamăgită de prețurile din Bazar

Tânăra le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că se aștepta să găsească articole originale la prețuri accesibile, dar realitatea a fost diferită. Aceasta a menționat faptul că prețurile sunt exagerate în condițiile în care produsele erau contrafăcute.

Citește și: Ce să nu faci sub nicio formă dacă găsești o perie de pantofi pe jos, în Istanbul! Înșelătoria la care trebuie să aibă grijă românii care merg în Turcia

„Mi-am luat o mare țeapă cu Bazarul din Istanbul. Dacă aveți impresia ca și noi că puteți să vă luați genți de firmă, parfumuri la un super preț și că veți ajunge cu foarte multe chestii acasă, să știți că vă înșelați. Prețurile sunt enorm de ridicate, iar toate produsele sunt fake. De exemplu, o geantă era și 300 de euro.”, a spus tânăra într-un video, postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Tânăra are și câteva recomandări pentru alți turiști

În continuare, ea a recomandat evitarea Bazarului pentru cei care caută produse autentice la prețuri accesibile. În schimb, a sugerat vizitarea magazinelor locale, unde se pot găsi haine de calitate, fabricate de artizani locali, la prețuri mai rezonabile. Aceste produse, deși nu sunt de brand, oferă o calitate bună la un preț accesibil.

Citește și: Cele mai populare regiuni în care poți rezerva un sejur în Turcia

Românca a mai menționat că, dacă cineva este interesat de produse fake, există șanse mari să le găsească mult mai ieftin pe străzile din Istanbul. Ea a subliniat că Bazarul nu este locul potrivit pentru achiziții avantajoase de acest tip, din cauza prețurilor exagerate.

„Recomand să mergeți la magazinele locale unde puteți să nu găsiți haine de brand, însă sunt făcute de ei, sunt de calitate pentru că au și un preț accesibil. Dacă vreți să vă luați ceva fake, sunt șanse să găsiți mult mai ieftin pe stradă.”, a mai spus aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.