Prin ce trece Oana Lis de când a aflat că are cancer de piele: „Vrei doar să plângi”. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta pe Internet

Author: Lavinia Medrea

Prin ce trece Oana Lis de când a aflat că are cancer de piele

Sursa: Instagram Oana Lis

Oana Lis trece prin momente de cumpănă după ce a aflat că suferă de cancer de piele și a fost operată.

După ce a aflat că are cancer de piele, Oana Lis nu s-a dat bătută și a luptat pentru viața ei, deși i-a fost foarte greu, mai ales psihic, să trăiască știind că are asemenea probleme de sănătate în timp ce soțul ei, Viorel Lis, este, de asemenea, bolnav.

Prin ce trece Oana Lis de când a aflat că are cancer de piele

Cu câteva ore în urmă, Oana Lis a transmis un mesaj emoționant pe Internet. Soția lui Viorel Lis este foarte activă în mediul online și ține legătura cu fanii ei cât poate de des.

„Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Nu aștept nimic și accept totul.

Și asta face viața mai ușoară. Trăim într-o lume în care funerariile sunt mai importante ca decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis! Vedeta a păstrat secretul chiar și după operație: „Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea”

Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul. Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că vrei doar să plângi. Nici măcar din cauza durerii sau a doliului, ci din cauza măreției vieții. Cred că există un copil în noi toți. Eu unul am poza copilăriei în telefon. Sunt un băiețel care se plimbă pe plajă... Mă uit la el și spun: Am reușit, copile!”, este mesajul transmis de Oana Lis, pe Instagram.

Oana Lis, momente cumplite de cumpănă

Toată lumea o cunoaște pe Oana Lis drept o femeie puternică și o soție și mai puternică pentru Viorel Lis. Ca orice om, și ea are problemele ei. Nu au fost puține momentele în care soția fostului edil al Capitalei a plâns în hohote la volan.

Citește și: Viorel Lis, prima apariție publică după toate problemele de sănătate. Cum arată acum fostul edil al Capitalei

„Sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e. Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi.

Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine”, a mai spus Oana Lis, acum ceva timp.