Prin minciunile sale, Sude pune in pericol vietile celor dragi! Ce face aceasta aflati azi, in "Yaman", de la 16.30, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:54

Selim a chemat autoritatile imediat ce a realizat ca dovezile primite de la Cengir duc la incarcerarea lui Nadir.

Interlopul a prins insa de veste ca urmeaza sa fie arestat si fuge, luand-o cu el pe Leyla, sotia sa. Nimeni, in afara de Asim Kaya, nu se gandea ca cea care il va ajuta pe fugar va fi Asude, sotia renumitului om de afaceri.


Minciunile si problemele pe care le face Sude familiei Kaya nu se opresc aici. In timp ce se intalnea in secret cu Kenan, aceasta este vazuta de fostul sot Faruk, care este si tatal tinerelor Mira si Beren.

Pentru familia Koper, anul a inceput triumfator. Nevin, mama lui Yaman, este fericita pentru ca si-a gasit un loc de munca, iar tanarul este la un pas sa devina cantaret cu acte in regula, dupa ce o melodie compusa de el pentru Mira a fost postata pe site-urile de socializare, iar Kenan, fratele sau, va deveni fotomodel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu
ratati “Yaman”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.30, la Kanal D.

 

Taguri: