Principala cauză a cancerului de piele! Nu faceţi această greşeală! Vă poate ucide!

Author: E.T.
Actualizat: 01 sep 2020, 19:30

Principala cauză a cancerului de piele! Nu faceţi această greşeală! Vă poate ucide!

Expunerea prelungită la soare fără factor de protecție este principala cauză a cancerului de piele, spun specialiștii. Ce trebuie să faci pentru a te proteja, dar și pentru a te bronza frumos. În niciun caz, sub nicio formă, nu uita de protecția solară. Este singura care te protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui. Și pentru a înlătura pericolul compușilor chimici din cremele obișnuite, alege variantele naturale, BIO, pe care le găsești în farmacii, farmacii naturale sau online.

Și nu uita nici de pielea piticului tău, cu atât mai mult trebuie protejată.

În timpul zilelor fierbinti de vara, pielea va pierde rapid apa prin transpiratie, deci este important sa ramai bine hidratata chiar inainte de a pleca in concediu. Bea multe lichide si utilizeaza creme si produse pe baza de apa. Exista masti si tonere care iti vor oferi cea mai buna hidratare a pielii si pe care le poti folosi zilnic.

Nu uita sa verifici eticheta fiecarui produs si alege-le pe cele care au ingrediente usoare si respirabile precum silicon si glicerina.

Cu atatea tipuri de produse pentru protectie solara nu e de mirare ca multi dintre noi ne pierdem rabdarea cand ajungem la raionul de cosmetice si trebuie sa alegem un produs.

Produsele de protectie solara nu ar trebui sa contina: alcool etilic, parabeni, coloranti sintetici, alergeni sau parfum.

Aceste substante pot cauza alergii, iritatii, eczeme si dermatite si au potential cancerigen.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Alessandra Stoicescu a născut! Prima imagine cu fetița!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: