Principalul grupaj informativ al Kanal D este prezentat de Christian Sabbagh, de luni pana vineri, de la 19:00; Silvia Ioniţă, la pupitrul Ştirilor de weekend, sâmbata şi duminică, de la 18:00

Author: Oana Picerea
Actualizat: 06 iun 2022, 13:17

Schimbari majore la pupitrul Ştirilor Kanal D

Începând de astăzi, Christian Sabbagh se va afla la pupitrul Ştirilor Kanal D, de luni pâna vineri, de la ora 19:00, pentru a le aduce telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei. De asemenea, Silvia Ioniţă va prezenta Jurnalul de seară Kanal D de weekend, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la 18:00.

 Ştirile Kanal D din Prime Time oferă celor din faţa micilor ecrane o radiografie a celor mai importante evenimente de peste zi, cu impact major în viaţa românilor.

Schimbari majore la pupitrul Ştirilor Kanal D 

Principalul jurnal informativ al Kanal D, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend, şi-a consolidat poziţia de pilon important al informării responsabile şi obiective a telespectatorilor şi îşi continuă această misiune nobilă de a informa corect publicul larg.

Aşadar, de luni pana vineri, de la ora 19:00, Ştirile Kanal D vor fi prezentate de Christian Sabbagh, iar sâmbătă şi duminică, principalul grupaj informativ al zilei va fi prezentat de Silvia Ioniţă, de la ora 18:00.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Stirile Kanal D, lider absolut de audienta. Programul TV a inregistrat o cota de piata de peste 20% pe targetul Comercial

Grupajul informativ al dimineţii este prezentat de Simona Pătruleasa, de luni pâna vineri, de la ora 07:00. Ilinca Obădescu prezinta Stirile Kanal D de luni pana joi, de la ora 12:00, iar Cristina Dorobanţu se află la pupitrul Ştirilor de prânz, de vineri până duminică.