Principalul suspect al dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, va fi adus astăzi în România. Cum se apără studentul marocan acuzat de uciderea celor doi tineri

Author: Madalina Maftei

Ahmed Sami El Bourkadi, prinicipalul suspect pentru uciderea celor doi studenți de la Iași, va ajunge astăzi în România. Cum se apără tânărul?

Tânărul suspectat pentru uciderea celor doi studenți la medicină  va fi adus astăzi în România, după ce a fost prins la Roma, unde a plecat în ziua în care au fost descoperite cadavrele Vanesei Burlacu și a iubitul ei, Youssef Ajniyah. În toate aceste zile, Ahmed Sami El Bourkadi s-a aflat în custodia poliției din Italia.

Principalul suspect al dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, va fi adus astăzi în România

Ahmed Sami El Bourkadi, tânărul suspectat pentru dubla crimă de la Iași, va ajunge la București cu o aeronavă în cursul zilei de astăzi, iar de acolo va fi escortat la Iași, unde va fi dus în arestul poliției. Miercuri, 22 decembrie, va fi dus în fața judecătorilor după ce a contestat măsura arestului preventiv.

Cum se apără tânărul marocan acuzat de dublă crimă

Studentul marocan susține că este nevinovat. Acesta a recunoscut că a fost în casa celor două victime în ziua crimei, însă doar pentru a-și recupera un hanorac. Potrivit lui Ahmed Sami El Bourkadi, Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah erau în viață când a plecat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Din locuința tânărului au fost ridicate mai multe lucruri personale de către polițiști, printre care și o pereche de adidași pe care Ahmed Sami El Bourkadi i-a purtat în momentul în care a

comis cele două crime, fiind cea mai importantă probă.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu cadavrul studentului marocan ucis cu bestialitate împreună cu iubita lui în Iași, la o săptămână după crimă? Iubita studentului a fost înmormântată deja

Ahmed Sami El Bourkadi a fost la spital după ce a comis cele două crime

După ce a comis cele două crime, Ahmed Sami El Bourkadi s-a prezentat la cel mai apropiat spital cu o plagă la mâna dreaptă.

A fost dus în secția de chirurgie plastică, dar nu a mai revenit la UPU. 

”Pe data de 9 decembrie s-a prezentat în urgenţă o persoană de naţionalitate străină care avea o plagă la mâna dreaptă şi a primit îngrijiri medicale în clinica de Plastică Reconstructivă din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în unitatea de primiri urgente”, a transmis prof.

dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD.

Citeste si: Întorsătură neașteptată în cazul studentului marocan acuzat de dubla crimă de la Iași. Avocatul tânărului spune că este nevinovat