Principalul suspect al triplei crime din Sectorul 2 al Capitalei și fratele geamăn al acestuia au fost conduși la audieri! Bărbatul riscă ani grei de închisoare

Autor: Andrei Costanda

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii crimei

Un bărbat de 46 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a comis o triplă crimă în propria casă din Sectorul 2 al Bucureștiului.

Un incident șocant a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat de 46 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a comis o triplă crimă, ucigându-și mama, sora și fratele într-un acces de furie.

Bărbatul și-a ucis mama și frații

Principalul suspect s-a baricadat în locuință cu trupurile neînsuflețite ale celor trei membri ai familiei. Alarma a fost dată de fratele geamăn al acestuia, după ce nu a mai reușit să intre în casă și a sunat la 112.

Incidentul a avut loc într-o zonă liniștită, însă vecinii erau obișnuiți cu scandalurile frecvente din apartamentul familiei.

„Era mai ciudat. Din ce se vorbește, se spune că ar fi avut interdicție, dar mama lui îl ascundea în casă”, a declarat o vecină. Deși bărbatul avea un ordin de protecție emis împotriva lui, mama sa l-a retras la scurt timp, fapt care i-a fost fatal.

Crima s-a petrecut luni, când individul, într-un acces de furie, a pus mâna pe un cuțit și și-a atacat fără milă familia. Mama, în vârstă de 73 de ani, sora de 47 de ani și fratele de 44 de ani au fost înjunghiați mortal. Suspectul a încercat să șteargă urmele crimei, însă planurile i-au fost zădărnicite de fratele său geamăn. Acesta, când a ajuns acasă și a văzut că ușa este încuiată, a apelat la 112.

Citește și: Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Decizie de ultim moment la înmormântarea lui Nicu Covaci! De ce nu vrea familia să respecte ultima dorință a artistului: „Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de spus”

Autoritățile au fost alertate de fratele geamăn al suspectului

La sosirea echipajelor de poliție, principalul suspect încerca să-și ascundă faptele. După ce a băgat primele două cadavre în saci de plastic, încerca să facă același lucru și cu al treilea.

„Era senin, a indicat locul în care era mama și a spus că mai sunt încă două cadavre. Victimele sunt mama, fiica și unul dintre frați. Au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate”, a declarat Alexandru Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Vecinii au mărturisit că țipetele și scandalurile erau o constantă în locuința familiei.

„Țipete, bătăi se auzeau foarte des. Mă așteptam și la fel și vecinii se așteptau la un moment dat să se întâmple chestia asta”, a declarat unul dintre vecini. În ultimele zile, un țipăt al surorii bărbatului a fost diferit de cele obișnuite, oprindu-se brusc și stârnind suspiciuni. Cu toate acestea, nimeni nu a alertat autoritățile, de teamă față de bărbatul violent și cu probleme psihice.

În urma tragediei, trupurile neînsuflețite ale mamei, fratelui și surorii au fost ridicate de Serviciul de Medicină Legală. Suspectul principal și fratele care a anunțat tragedia au fost duși la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Cei doi nu au făcut declarații în fața camerelor de filmat.

Atât principalul suspect, cât și fratele său au fost audiați întreaga noapte pentru a elucida circumstanțele crimei. Bărbatul de 46 de ani riscă acum ani grei de închisoare pentru faptele sale abominabile.