Principesa Elena a devenit bunică pentru a patra oară! Băiatul îi poartă numele străbunicului lui, Regele Mihai

Autor: Bianca Vidoi

Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, alături de soțul ei, Jurt și primul lor copil, Augustus Mihai 

Sursa: Facebook Familia Regala a Romaniei

Familia Regală a României a anunțat pe pagina oficială de Facebook venirea pe lume a lui Augustus Mihai, al patrulea nepot al Principesei Elena.

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României a avut parte de o mare bucurie în luna mai a anului 2024, atunci când fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, a adus pe lume un băiețel. Augustus Mihai este al patrulea nepot al Principesei Elena, iar băiatul a primit numele străbunicului lui, Regele Mihai. 

Familia Regală a României a anunțat nașterea lui Augustus Mihai

Principesa Elena a devenit bunică pentru a patra oară, după ce fiica ei, Elisabeta Karina, a adus pe lume un băiețel în urmă cu câteva luni.

Deși Augustus Mihai s-a născut la data de 23 mai 2024, Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului celui mic, astfel încât să se bucure în privat de nașterea lui Augustus Mihai.

Familia Regală a României a anunțat pe pagina oficială de Facebook că Elisabeta Karina a născut un băiat în urmă cu câteva luni, la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit).

În mesajul postat se regăsește și de ce Elisabeta Karina nu a anunțat nașterea celui mic în luna mai, dar și mai multe detalii despre botezul ce va avea loc peste o săptămână.

Citește și: Se împlinesc 5 ani de la moartea Regelui Mihai I, ultimul monarh al României. Care a fost motivul oficial al morții sale

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

„Nou-născut în familia Principesei Elena

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României. 

Botezul lui Augustus Mihai va avea loc duminica viitoare 

Botezul lui Augustus Mihai va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat, iar atât Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, cât și părinții lui Kurt vor lua parte la fericitul eveniment pentru a celebra noul membru al Familiei Regale a României. Alături de mesajul postat de Familia Regală a Românei au fost atașate trei fotografii care îl surprind pe noul membru al familiei singur, dar și alături de părinții lui, Elisabeta și soțul ei, Kurt.

„Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat.

Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare.”

, se continuă mesajul postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.