Printesa Lia si Printul Paul au O FAMILIE IMPLINITA! Ce isi mai doresc? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 15:40

Portretul unei familii fericite! De trei ani, de cand in viata lor a aparut Carol Ferdinand, viata printesei Lia si a printului Paul s-a schimbat.

Casa s-a animat si rasuna de veselie de dimineata pana seara. Iar micul Carol este neobosit. Nu ar sta locului o clipa. E la varsta cand descopera viata si se bucura de copilarie.

 

La nasterea micului Carol, Printul Paul a facut un gest impresionant, spune printesa Lia. A stat internat in spital alaturi de sotie mai bine de 5 saptamani. Nu s-a miscat de la capatiul ei.

 

Dupa ce a fost recunoscut oficial in instanta ca descendent al familiei regale, Printul Paul si-a imprimat victoria si pe hartie. A scris o carte dedicata tatalui sau. Albumul cuprinde sute de fotografii din arhiva personala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Cat despre mostenirea regala, printul Paul spera intr-o reconciliere cu Regele Mihai.

Crede ca va veni acea zi cand se vor impaca. Iata ce i-a transmis unchiului sau. 

 

Departe de mosteniri si de bataliile prin tribunale, printul Paul si Printesa Lia se pregatesc de sarbatorile pascale. Nici anul acesta nu se abat de la regula. Pastele il petrec neaparat in Romania pentru ca, spun ei, aici sunt acasa. Si tot aici este si istoria lor.