Prințul Charles, infectat din nou cu coronavirus. A fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte în prezent

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 nov 2022, 08:00

Prințul Charles, infectat din nou cu COVID-19

Sursa: Instagram theroyalfamily

Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este pentru a doua oară când se infectează cu COVID-19, anunțul oficial fiind făcut de Clarence House.

Clarence House a anunțat că Prințul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară și că, în prezent, acesta se află în autoizolare. Prințul de Wales a mai fost infectat cu coronavirus în trecut, dar a reușit să se vindece rapid. 

Cum se simte Prințul Charles după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19?

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, are din nou coronavirus.

Anunțul oficial a fost făcut de Clarence House. Fiul Reginei Elisabeta a II-a se află în izolare în momentul de față.

„În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. Alteța Sa Regală este profund dezamăgită că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester și va încerca să își reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, se arată în anunțul oficial.

În prezent, starea de sănătate a Prințului Charles este una bună. Prințul de Wales nu va mai putea participa la evenimentele pe care le avea programate în perioada imediat următoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cine va fi următoarea Regină a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Prințul Charles a participat la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a

Vestea că Prințul Charles s-a infectat cu coronavirus vine la doar câteva zile după ce acesta a participat la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, ziua în care s-au împlinit 70 de ani de la momentul în care a urcat pe tron. 

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a II-a a anunțat că își dorește ca soția Prințului Charles, Camilla, să devină regină-consoartă, iar britanicii să îi privească cu respect și să

le acorde aceeași încredere pe care i-au oferit-o și ei.

Miercuri seară, Prințul Charles a mai participat la un alt eveniment organizat cu un număr mare de persoane la British Museum, recepție la care a fost însoțit și de soția lui, Camilla.

Citeste si: Prinţul William a vorbit cu fratele său, prinţul Harry, după interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey