Printul Charles, plimbare in caruta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:19

Ca sa simta cat mai bine aerul de munte si sa traiasca pe pielea lui ce inseamna viata la tara, printul Charles a ales ca mijloc de transport caruta.

Ei bine da, mostenitorul coroanei britanice a renuntat ieri dupa-amiaza sa urce pana la stejarul secular cu masina. Asa ca alaiul a fost format din cateva masini de teren si din patru  carute. Priviti cu atentie imaginile, in primul atelaj se afla chiar printul Charles, poarta ochelari de soare si asculta cu atentie explicatiile unuia dintre insotitori.

Ajuns in apropierea batranului stejar, printul Charles coboara din caruta, tine intr-o mana o palarie si in cealalta bastonul cu care dealtfel ne-a obisnuit.

Este zambitor, semn ca-i prieste vizita in Romania.

Indragostit de natura, printul Charles este de-a dreptul fascinat de stejarul de 250 de ani si chiar  masoara circumferinta arborelui.  La final constata ca tulpina copacului  are 4 metri si 20 de centimetri grosime si se arata profund impresionat.
Inainte de a ajunge la stejarul secular, printul  si-a lansat ieri  o fundatie in Romania.



La  Viscri, printul a venit, asa cum ne-a obisnuit, an de an, imbracat intr-un costum culoarea untului- usor sifonat, din pricina calatoriei,  la care a asortat o camasa
lila si o cravata caramizie, cu dungi oblice, albe si negre. Pentru ca avea de mers, majestatea sa a ales sa incalte ceva comod. O pereche de pantofi albi i-a purtat pasii prin micul domeniu din Covasna. Desigur, de pe degetul mic nu i-a lipsit celebrul ghiul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si se vede

ca se simte ca acasa. Mereu cu zambetul pe buze, printul Charles parca ardea de nerabdare sa-si vada prima casa luata pe pamant romanesc. Imediat dupa ce a inaugurat fundatia care-i poarta numele, Alteta Sa a facut turul proprietatii.

Casa de aici a fost cumparata in 2008, iar pentru 40 de euro pe noapte, oricine se poate caza in ea.
Aseara printul Charles a plecat  in vizita la Valea Zalanului  unde mai detine  o proprietate.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.