Prințul Charles s-a vindecat de coronavirus

Autor: L.S.
Actualizat: 31 mar 2020, 14:24

Prințul Charles, în vârsta de 71 de ani, care a fost diagnosticat cu virusul de tip nou, s-a vindecat. Mai mult decât atât, Prințul acum nu mai este în carantină.

Săptămâna trecută s-a anunțat că Prințul Charles s-a infectat cu Covid-19.

După o săptămână de tratament, fiind în izolare în castelul scoțian Balmoral, acesta s-a vindecat, a anunțat purtătorul de cuvânt al prințului.

Putem confirma că după consultarea medicului, Prințul Charles a ieșit din izolare. Starea lui fizică este bună”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru jurnaliști.

La momentul actual, Prințul împreună cu soția sa Camilla se află în Birkhall și respectă cu strictețe măsurile de prevenire a coronavirusului, instaurate de către guvernul britanic.

Conform ultimilor date, în Marea Britanie au fost înregistrate 19,6 mii de infectați, dintre care face parte și premierul Boris Johnson.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus- Avertizment: "Daca nu constientizam acum ca nu e de joaca putem pierde pe multi dintre cei dragi"

Citeste si: Coronavirus Suceava- Ministrul Sanatatii: "Consideram ca in Suceava sunt peste 1000 de persoane infectate"

Citeste si: Coronavirus se poate testa cu un aparat care depisteaza gripa la animale. Veterinarii sar in ajutorul romanilor