Printul Charles si Dracula, imaginea Romaniei la targul de turism de la Londra!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:55

Statul roman vrea sa beneficieze de pe urma calatoriilor printului Charles al Marii Britanii in Romania si vor sa foloseasca imaginea lui pentru promovarea brandului turistic national la un targ de turism organizat la Londra.

Statul roman vrea sa beneficieze de pe urma calatoriilor printului Charles al MArii Britanii in Romania si vor sa foloseasca imaginea lui pentru promovarea brandului turistic national la un targ de turism organizat la Londra.

Presupusa legatura de sange dintre printul Charles si Vald Tepes ar putea atrage foarte multi turisti britanici in Romania.

Biroul roman de turism de la Londra folosesc deja brosuri cu chipurile celor doi nobili, dar si filmulete pentru promovarea imaginii Romaniei.
Anul trecut, Romania a fost vizitata de aproape 120.000 de turisti britanici, iar in 2012 numarul acestora este in crestere. "Genealogia arata ca sunt urmasul lui Vlad Tepes. Astfel ca am legatura cu Romania", spunea printul anul acesta cand a venit in Romania.


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.