Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la vârsta de 51 de ani. Cauzele sunt încă necunoscute

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 dec 2023, 08:54

Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la vârsta de 50 de ani

Sursa: Mirror

Este doliu într-o familie regală din Europa. Prințul Constantin de Liechtenstein, al șaptelea în linia de succesiune la tron ​​din țară și fiul cel mai mic al prințului domnitor de Liechtenstein Hans-Adam al II-lea, a murit subit la vârsta de doar 51 de ani.

Prințul Constantin de Liechtenstein era al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul acestui principat bogat, situat între Austria şi Eleveţia, cu aproximativ 40.000 de locuitori.

Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la vârsta de 50 de ani

Din motive încă necunoscute, Prințul de Liechtenstein a murit la vârsta de doar 51 de ani, potrivit unui comunicat publicat de casa regală a principatului.

Constantin a fost cel mai mic fiu al prințului de Liechtenstein, Hans-Adam al II-lea, al șaptelea în linia succesiunii la tron. La trecerea sa în neființă, a lăsat-o în urmă pe soția sa, Prințesa Marie de Liechtenstein, și cei trei copii ai lor.

Nu se cunosc încă cauzele decesului.

Casa Princiară a transmis un mesaj, anunțând decesul acestuia: „ Casa Princiară vă anunță cu regret decesul neașteptat al prințului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rita Hartner, după câteva zile de înmormântarea mamei sale. „Noi plecăm” Adolescenta de 15 ani a fost alătui de tatăl ei la funeraliile Ronei

Casa Princiară regretă să anunțe că SAS Prințul Constantin von und zu Liechtenstein a murit pe neașteptate la 5 decembrie 2023.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prințul Constantin a fost fiul cel mai mic al Prințului Hans-Adam al II-lea. Își lasă în urmă soția, Prințesa Marie de Liechtenstein, născută Contesa Kálnoky de Kőröspatak, și copiii săi Prințul Moritz, Prințesa Georgina și Prințul Benedikt.

Prințul Constantin a fost președintele consiliului de supraveghere al Liechtenstein Group AG și membru al Consiliului de administrație al Liechtenstein Group Holding AG”, se arată într-o declarație.

Cine a fost prințul Constantin de Liechtenstein

În anul 1999, Prințul s-a căsătorit cu Prințesa Marie a Liechtensteinului. De atunci, cuplul a fost binecuvântat cu trei copii: Prințul Moritz Emanuel Maria de Liechtenstein, Contele de Rietberg, Prințesa Georgina „Gina” Maximiliana Tatiana Maria de Liechtenstein, Contesa de Rietberg, și Prințul Benedikt Ferdinand Hubertus Maria de Liechtenstein, Contele de Rietberg.

La vârsta de 48 de ani, Marie, fost director de marketing, și-a început cariera lucrând ca somelier pentru Cramele Prințului Liechtensteinului. Ulterior, Prințul Constantin a ocupat funcția de manager partener la Grünwald Equity Beteiligungs-GmbH până în 2011.

Citește și: Vedetele au uitat-o pe Rona Hartner în ziua înmormântării. Cine sunt persoanele cunoscute din showbiz care au condus-o pe artistă pe ultimul drum

Prințul domnitor al Liechtensteinului, Hans-Adam al II-lea, are trei fii, iar cel mai tânăr dintre aceștia este Constantin. Hans-Adam al II-lea conduce națiunea începând din 1989 și a fost căsătorit cu contesa Marie Kinsky de Wchinitz și Tettau, mama lui Constantin, din 1967 până în 2021, aceasta încetând din viață la vârsta de 81 de ani.