Printul George al Marii Britanii se bate cu un iepure pentru cea mai ADORABILA aparitie de Paste

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

E batalie mare in intreaga lume! Care e cea mai adorabila aparitie de Paste? Micul Print George sau iepurele care cantareste, atentie, 22 de kilograme?

Urmariti imaginile si decideti dumneavoastra! Este pur si simplu adorabil! Desi are doar opt luni, printul George deja isi insoteste parintii in vizitele oficiale. In primul sau turneu regal, desfasurat in Australia, micul print a fost pur si simplu fascinat de iepurasul de Paste.

Printul William si Ducesa de Cambridge au tinut sa-i faca o surpriza fiului lor si, la o gradina zoologica din Australia, i-au aratat un exemplar rar de iepure marsupial.

Atat de mult i-a placut iepurasul printului, ca a tinut neaparat sa-l atinga. Fotoreporterii au profitat de ocazie si l-au suprins pe printul George in ipostaze inedite. Este, de altfel, prima oara cand i se vad cei patru dintisori de lapte.

Cuplul princiar si copilul au petrecut cateva minute in compania Urecheatului. Cei de la gradina zoologica l-au numit pe iepure George in onoarea micului print. Ba i-au daruit acestuia si ojucarie de plus, o copie fidela a iepurelui marsupial.

##VIDEO110002##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O alta imagine ii face, insa, concurenta mare micului print. Tot presa britanica l-a facut celebru si pe Darius! Un urecheat pufos care cantareste nu mai putin de 22 de kilograme. Darius masoara un 1 metru si 30 de centimetri si are un apetit de speriat!

Mananca lunar 360 de morcovi, 30 de mere sii 15 verze.

Un urecheat tare rasfatat, daca ne gandim ca stapanii lui cheltuie aproape 2400 de lire sterline pentru el. Merita efortul, daca ne gandim ca Darius a reusit sa-si faca loc in Cartea Recordurilor!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.