Printul Harry a plecat incarcat cu palinca! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:43

In cel mai mare secret, Harry a ajuns vineri in Romania.

 Imediat ce a aterizat cu avionul pe aeroportul din Targu Mures a plecat spre Miclosoara unde a luat masa. Mai apoi a plecat la resedinta tatalui sau de pe Valea Zalanului unde a stat pana ieri...

Oricat a incercat sa se tina departe de ochii curiorilor, printul nu prea a reusit. Gazda i-a fost familia contelui Kalnoky, un apropiat al printului charles al marii britanii...

Jurnalistii au fost si ei toata ziua pe urmele lui.
Dis de dimineata printul harry s-a trezit, a facut inviorarea si incalzirea dupa care a cutreierat dealurile in lung si in lat cu motcicleta endure.

Dupa cateva ore de cutreierat dealurile impreuna cu alti sase prieteni, printul s-a intors la miclosoara, pentru a lua pranzul...Nici aici nu a scapat de curiosi si de cadourile lor. Cat ii priveste pe sateni, acestia spun ca s-au obisnuit sa le bata in poarta musafiri cu sange regal. 


La ora 15, fiul cel mic al printului charles a parasit domeniul si a plecat spre otopeni cu o cursa privata.N-a plecat cu mana goala ci cu cel putihn doua sticle de palinca si cu amintirea peisajelor superbe. Promite ca se va intoarce.